Cautare

4126 de rezultate pentru "rezulatae europa league" (3.39 secunde)
General Motors va lansa masina electrica Chevrolet Volt in Europa la final de 2011, iar in urmatorii doi ani o va aduce treptat in majoritatea pietelor de pe continent, a spus seful Chevrolet Europa, Wayne Brannon, intr-o intalnire cu presa la Bucuresti.
pe 26 aprilie, Google a creat un Doodle special pentru sonda care a ajutat la confirmarea posibilitatii de a exista viata pe Enceladus.NASA a anuntat ca Enceladus, unul dintre satelitii naturali ai planetei Saturn, si Europa, unul dintre satelitii planetei Jupiter, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra, a anuntat agentia spatiala americana, joi, intr-o conferinta de presa.
Europa cu 2 viteze sau Europa cu 2 periferii. ... - Europa nu mai poate astepta. ... Este vorba despre operationalizarea conceptului de mai multa Europa.
Deocamdata, Europa unita nu s-a dezmeticit din cele doua lovituri aplicate actului sau constitutional. Europa nu e la podea, dar e inca numarata.
Toata lumea era de acord ca Europa trebuie sa creasca prin expansiune catre est.
FC Steaua Bucuresti este alaturi de George Becali, omul caruia i se datoreaza performantele extraordinare din ultimul deceniu, perioada in care clubul nostru a reusit sa cucereasca trei titluri de campioana, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, 9 calificari consecutive in UEFA Champions League si UEFA Europa League, 5 calificari in "primavara europeana" si o semifinala de Cupa UEFA.
Palaria prea mare a Champions League pe crestetul campioanei Romaniei.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
Iasmin Latovlevici a fost fundasul stanga al ultimei echipe a FCSB-ului care a reusit performante notabile in cupele europene, optimi de finala in Europa League si calificare in grupele Champions League, in 2013.
Finala barajului pentru Conference League Se joaca intr-o singura mansa. Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat:
CFR Cluj a invins-o pe teren propriu pe U Craiova 1948, scor 1-0, in barajul pentru ultimul loc in preliminariile UEFA Europa Conference League.
UEFA Champions League, etapa a 6-a, Grupa F Newcastle United - AC Milan 1-2 (1-0) Au marcat: Joelington 33 / Pulisic 59, Chukwueze 84 Echipele de start:
In discursul tinut la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti, vicepresedintele SUA Joe Biden a subliniat legatura de dependenta intre Europa si SUA si a precizat ca este randul Europei Centrale si de Est sa conduca, declarand ca Romania este un "model de inspiratie pentru milioane de oameni" in ceea ce priveste lupta pentru democratie.
"China a redescoperit Romania la Summit-ul Premierilor din China-Europa Centrala si de Est" Saptamana aceasta a avut loc la Bucuresti un eveniment de mare importanta - Summit-ului Premierilor din China-Europa Centrala si de Est.
Ford Motor Company va transforma uzina de la Craiova într-una dintre cele mai importante unitati în productia Ford Europa de vehicule si motoare.Strategia Ford la uzina de la Craiova a fost dezbatuta la Bucuresti, pe 16 iulie, la o întâlnire între presedintele Ford Europa, John Fleming, premierul român, Calin Popescu Tariceanu, si membri ai comisiei de privatizare pentru Automobile Craiova.
Europa are succes economic, iar acest succes dovedeste ca social-democratia functioneaza, argumenteaza laureatul Nobel pentru economie, Paul Krugman. ... Iar Europa si-a pierdut tot dinamismul economic, sustin acestia. Intr-un editorial publicat in New York Times si intitulat "Invatand de la Europa", Paul Krugman argumenteaza in favoarea modelului european.
Lansarea ghidului pentru noul program de finantare "Europa creativa" Organizatiile din sectorul cultural si cel creativ care doresc sa solicite finantare in 2014 in cadrul programului "Europa creativa", noul program al Uniunii Europene pentru sectorul cultural si cel creativ, pot sa inceapa sa isi pregateasca cererile de grant incepand de miercuri, 11 decembrie.
Daca vrem sa definim Europa o putem face, fara sa gresim, in felul urmator: ... Europa moderna s-a nascut la jumatatea secolului al XV-lea si pe certificatul ei de nastere scrie:
De cata unitate are nevoie Europa si la cata diversitate poate rezista? ... De cata unitate are nevoie Europa si la cata diversitate poate rezista? ... Europa s-a lansat in explorari de ordin global si si-a raspandit valorile si practicile in lumea intreaga.
David De Gea, luat de Manchester United de la Atletico Madrid in vara trecuta pentru 18,3 milioane de lire sterline, a gafat des si grav in Premier League.
google-analytics.com