Cautare

4126 de rezultate pentru "rezulatae europa league" (3.01 secunde)
Am dus FCSB in Conference League si puteam sa ma bat la titlu daca ramaneam pana la final. ... Eu sunt multumit ca am dus echipa in Conference League.
Pro TV este lider de audienta pe piata locala ZF mai noteaza ca postul Pro TV este lider de audienta pe piata locala, stirile, programele de divertisment, filmele si meciurile de fotbal din Europa League fiind cele mai vizionate programe de televiziune din Romania.
Romanii vor acquis-ul, legislatia occidentala, altfel n-ar fi majoritatea pentru Europa / UE si n-ar fi plecat cinci milioane spre vest.
Astazi Traian Basescu si oamenii sai stiind ca nu mai au credibilitate, stiind ca nu mai pot minti romanii, ne ameninta cu un singur lucru, ne ameninta cu Europa, cu Uniunea Europeana, cu Germania, cu America.
Steaua si CFR Cluj intra astazi in focurile Ligii Europa, la Amsterdam si Milano Steaua si CFR Cluj disputa joi primele partide in 16-imile de finala ale Ligii Europa.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Norica Nicolai a precizat ca Europa este sansa Romaniei, printr-o schimbare de directie spre Uniunea Europeana. ... Cred ca sansa Romaniei este Europa", a precizat candidatul PNL la europarlamentare.Presedintele PNL Crin Antonescu a votat la Scoala generala nr.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
Finala Europa League din mai 2012 se va juca pe cel mai mare stadion din tara. ... Finala Europa League, 9 mai 3.
Stan a fost instalat la Steaua pe 30 septembrie 2011, atunci cand l-a inlocuit pe Ronny Levy (israelianul a demisionat dupa 1-1 cu AEK Larnaca, in Europa League).
Atacantul Bogdan Stancu vrea sa se desparta definitiv de Galatasaray si nu doreste sa continue nici cu Orduspor, avand oferta de la o echipa care va juca in Europa League din sezonul urmator.
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena.
Surpriza de proportii din partea UEFA pentru Steaua Steaua a fost anuntata de UEFA ca urmeaza sa primeasca inca 350.00 de euro in urma recalcularii facute de forul european in ceea ce priveste banii ce revin echipelor pentru participarea in sezonul trecut de Europa League.
Pentru ca in cazul in care Steaua este exclusa definitiv, dupa cele trei instante judecatoresti, atunci, conform regulamentului, trebuie sa patrunda in Liga Campionilor echipa de pe locul doi din campionatul Romaniei si se coboara un loc cu Liga Europa (n.r.
Steaua - Nova Gorica 3-0, disputat pe august 2006, in mansa secunda a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, Steaua - Sheriff Tiraspol 0-0, care s-a jucat pe 17 septembrie 2009, in faza grupelor Europa League, si Napoli - Steaua 1-0, ce a avut loc pe 15 decembrie 2010, tot in grupele Europa League.
Chiar si asa, Steaua nu a reusit sa se impuna in meciul disputat seara trecuta, contand in acdrul etapei a treia din grupele Europa League.
Steaua pastreaza sanse de calificare in primavara Europa League dupa victoria de pe teren propriu, scor 2-1, in fata turcilor de la Osmanlispor.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League. ... Ar fi culmea ca intr-un meci de Europa League sa nu dea totul pe teren.
"Noi nu vom putea deveni importanti, repet, nu vom putea deveni importanti atata timp cat va trebui sa mergem sa imprumutam bani ca sa ne platim pensii si salarii, atata timp cat nu vom constata ca Europa sociala trebuie de fapt sa devina Europa performanta, Europa moderna, Europa cercetarii, Europa oricui.
Timp de decenii, rolul Germaniei in Europa a fost acela de a asigura banii, nu conducerea, si, avand in vedere amintirile legate de razboaiele mondiale, europenii au fost precauti in privinta unei dominatii germane, la fel si germanii insisi, potrivit unei analize a cotidianului Washington Post.
google-analytics.com