Cautare

4127 de rezultate pentru "rezulatae europa league" (2.97 secunde)
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara.
FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2012. ... Sambata s-a disputat FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2012 intre Bayern Munchen si Chelsea Londra.
Steaua a trimis, marti, la UEFA, lista cu jucatorii pe care ii va folosi in grupele Champions League. Steaua a trimis la UEFA lista jucatorilor cu drept de joc in Champions League. ... Lotul Stelei pentru grupele Champions League Portari:
Steaua are calificarea asigurata in grupele Europa League Calificareeeeee! ... In acest moment, Steaua si-a asigurat 10 mil euro si prezenta in grupele Europa League.
Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Fotbal - Europa League:
Europa League, turul al doilea - Echipele romanesti s-au calificat, intr-o seara plina de surprize Astra, Pandurii si Petrolul au trecut de turul doi preliminar al Europa League intr-o seara de joi plina de surprize, cea mai mare fiind in disputa dintre olandezii de la Utrecht si luxemburghezii de la Differdange care merg mai departe in competitie.
Romania poate avea o echipa in plus in Champions League! ... Cu 27.007 puncte stranse, Romania se afla in acest moment pe locul 15 in Europa. ... Daca situatia asa, castigam un loc in plus in preliminariileChampions League.
Mediafax:FINALA LIGII EUROPA: ... Sase statii de metrou din Capitala vor purta, intre 6 si 10 mai, nume de fotbalisti, cu ocazia finalei Europa League 2012 si in onoarea unor glorii ale fotbalului romanesc si european.
Restul de 85% este reprezentat de fondul de salarii si de contracte costisitoare incheiate de conducerile anterioare ale TVR, aflate inca in derulare (Contractul Colectiv de Munca, incheiat cu sindicatele din TVR in primavara lui 2010, respectiv pentru meciurile din UEFA Champions League si cu NBC Universal).
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Urmeaza o perioada importanta, in urma careia speram sa fim in primavara Champions League. ... "Schalke e o echipa puternica, doar joaca in Champions League, nu in Europa League.
RCS&RDS a primit licenta pentru a transmite in format 4K meciurile din Champions League si Europa League. ... Vor fi in principal din Champions League dar si din campionatul Frantei si Spaniei.
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. ... in grupele UEFA Champions League.
ProSport va prezinta in detaliu de ce a picat transferul Oferta locului 5 din Premier League a venit prin intermediul unui impresar englez, cu care Chiriches a semnat un contract de reprezentare pentru Marea Britanie Pentru ca jucatorul sa ajunga sub comanda lui Villas-Boas, Becali ar fi trebuit sa mai scada din pretentiile financiare Vestea ultimelor doua zile - Vlad Chiriches va pleca la Tottenham pentru 8 milioane de euro - s-a desumflat aseara, cand managerul Stelei a anuntat la DigiSport ca patronul Becali nu mai este de acord cu mutarea!
Visul Champions League: ... Hart nu a fost folosit in prima etapa din Premier League, contra lui Sunderland. ... Steaua asteapta peste 50.000 de oameni pe National Arena la confruntarea cu Manchester City din play-off-ul Champions League!
Champions League: Barcelona - Celtic 7-0/ Lectie de fotbal oferita de catalani FC Barcelona a facut instructie, marti, pe Camp Nou, cu Celtic Glasgow, la debutul in noul sezon al Champions League.
FCSB isi va afla adversara din play-off-ul Champions League, vineri, la tragerea la sorti de la Nyon.
CFR Cluj a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ballkani, in ultima etapa a grupei G a Conference League, si a incheiat grupa pe locul doi, care ii aduce calificarea in play-off-ul pentru optimile competitiei.
google-analytics.com