Cautare

95 de rezultate pentru "pesu ionela" (4.20 secunde)
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova. ... Nu doar Alina Pesu a reprezentat formatia Real Craiova in Republica Moldova.
0 800 800 421 Ionela Georgiana Almajan, o tanara invingatoare in lupta cu o boala nemiloasa: cancerul Ionela Georgiana Almajan, o tanara de 21 de ani din Horezu, a participat si ea la Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
E vorba de Ionela Nastase, partenera de viata a lui Vlad Petreanu, ambii sustinatori frenetici #rezist, Ionela Nastase a lucrat anterior la mai multe posturi tv. Vlad Petreanu si Ionela Nastase s-au pronuntat impotriva Gabrielei Firea, primarul Capitalei in mai multe randuri, dar si imporiva PSD.
Andreea Tomescu a obtinut titlul de golgheter, Alina Pesu a fost desemnata cea mai tehnica jucatoare, iar Georgiana Ungureanu (Facultatea de Chimie) a fost cel mai bun portar. De mentionat ca Alina Pesu si Andreea Tomescu sunt componente ale prim-divizionarei de fotbal feminin Real Craiova.
Ionela Lungu, mester popular din Humulesti, participa la targul de Martisor organizat in curtea MTR. ... Pot fi folosite si ca brose si ca obiecte decorative, a spus Ionela Lungu.
Democrat-liberalii sustin ca, in fapt, colegiile electorale sunt facute in functie de interese Deputatul PDL Bihor Ionela Bruchental este nemultumita de modul in care liberalii si udemeristii au impartit pe colegii electorale judetul Bihor.
Gaman George Catalin (Craiova) / A1: Orbulet Mircea (Bucuresti), A2: Slabu Stelian (Brasov) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari), Arbitru AVAR: Pesu Ionela Alina (Craiova)
Plecari din Antene catre RTV Ionela Nastase, reporter la Antena3, si Gabriela Mirica, producator la Observatorul Antenei 1, pleaca la postul de televiziune RTV al lui Sebastian Ghita.
Luni, stiu ca nu au program, iar marti ce o fi, cata lume o sa vina?", se plangea, ieri, in fata Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova, Ionela Greiere.
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi.
Ionela Prodan a fost internata in stare grava, miercuri dimineata. Se pare ca lucrurile s-au complicat, iar medicii au sfatuit familia sa se astepte la ce e mai rau.
Asa cum precizeaza reprezentanta Organizatiei Studentesti a Partidului Verde, Ionela Costache, mai mult de 25 de studenti au luat parte la aceasta actiune incercand sa atraga astfel atentia asupra necesitatii protejarii mediului inconjurator.
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
Premianta Bihorului Singurul parlamentar bihorean care a primit calificativul "deosebit" este deputatul Ionela Pop-Bruchental (PDL), despre care se spune ca s-a folosit regulat de declaratii politice si a recurs des la instrumentele de control parlamentar, precum interpelarile sau intrebarile, care au fost sustinute de o documentare solida, bazata pe consultarea cu cetatenii sau cu partenerii sociali.
De frica demiterii, directoarea din Dumbraveni, Ionela Baciu, si-a luat concediu din a doua jumatate a lunii aprilie si inca nu a revenit la locul de munca.
"Este un moment frumos...", ne-a marturisit Ionela Gherghe, redactor "News&Coffe".
Astfel, pacienta va reusi sa inteleaga mai bine mesajele transmise de medicul specialist si sa aplice corect schema de tratament, a declarat Ciotlaus Ionela, Presedintele Asociatiei Romane de Cancer - Grupul Destine Comune.
Ce este cancerul pancreatic, boala de care a murit Ionela Prodan Artista Ionela Prodan s-a luptat o perioada lunga de timp cu o boala crunta.
Ionela de 23 de ani, toti din Bucuresti, care se deplasau cu un autoturism marca Opel Merida. ... Ionela a fost gasita o pereche de oglinzi retrovizoare pentru autoturisme marca BMW.
google-analytics.com