Cautare

1028 de rezultate pentru "paul papp" (8.96 secunde)
83 O noua sansa imensa pentru Vaslui, Papp rateaza din cativa metri. ... 75 Roman il blocheaza pe Papp, Vaslui are corner. ... 58 Bozovici primeste si el cartonasul galben, dupa un atac asupra lui Papp. ... 45 Papp vede cartonasul galben dupa o interventie la Surdu.
Fundasul Paul Papp a marcat ambele goluri ale tricolorilor, in minutele 74 si 79, la primul meci din cel de-al treilea mandat de selectioner al lui Anghel Iordanescu.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
Paul Georgescu, primul roman Campion Mondial la Ice Swimming (proba 500 m - Murmansk, Rusia, 2019) a anunțat un nou proiect extrem, de Guiness Book - Antarctica 2020 Swim (https://antarctica2020swim.com/) Anul viitor, in perioada 17 - 28 februarie va inota in Antarctica si va incerca sa doboare recordul mondial de distanta, de 2,5 km!
La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita. ... Paul vrea sa inteleaga ce s-a intamplat, iar pe masura ce analizeaza dovezile de atunci, devine tot mai convins ca tatal sau este nevinovat.
Paul Papp (32 de ani) a fost eliminat la pauza meciului Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva, incheiat 1-1, pentru ca si-a lovit un adversar pe tunel.
Imi doresc ca mesajul meu de astazi sa va bucure inimile si sa ajunga in constiinta dumneavoastra, pentru ca ceea ce am trait duminica, 27 aprilie 2014 este de o insemnatate fara precedent in istoria de 2.000 de ani a Bisericii Catolice, care a celebrat ceremonia de canonizare a Papei Ioan al XXIII-lea si a Papei Ioan Paul al II-lea.
Pentru gazde au inscris Bostjan Cesar (4), Zlatko Dedic (51 - penalty, 60) si Andraz Kirm (69), in timp ce golurile echipei noastre au fost marcate de Paul Papp (56), Gabriel Torje (68 - penalty) si Gheorghe Grozav (79).
Paul Foleanu, unul dintre tinerii decisi sa candideze din partea PD pentru Primaria Mangalia este pus pe fapte mari, are un program solid care vizeaza dezvoltarea urbei sale.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala. ... Paul de Romania este fiul lui Mircea Lambrino, primul nascut al regelui Carol al II-lea, in urma unei casatorii morganatice contractate la Odessa si nerecunoscute de Casa Regala si de statul roman.
Problema reglementarii situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a provocat dezbateri in Comisia Juridica a Senatului intre avocatul Casei Regale si cel al printului Paul de Romania.
Emil Boc a povestit cum l-a prins in brate pe Henri Paul Premierul Emil Boc a dezvaluit ca l-a prins in brate pe ambasadorul Frantei la Bucuresti Henri Paul, care a lesinat joi la receptia data de Ziua Nationala a Frantei, dupa ce a vazut cu "coada ochiului" ca acesta nu se simte bine.
Paul Farda, de 61 de ani, mecanic de ocazie, si concubina sa, Elena Chiliban, de 63 de ani, ambii din comuna olteana Brastavatu, au fost retinuti, in noaptea de 22 august, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
Vlad Chiriches (10 jocuri/849 minute - 0 goluri marcate), Valerica Gaman (8/471 - 1), Razvan Rat (7/630 - 0), Dorin Goian (7/498 - 0), Paul Papp (5/434 - 1), Gabriel Tamas (3/225 - 0), Iasmin Latovlevici (3/138 - 0), Florin Gardos (3/113 - 0), Alexandru Matel (2/180 - 0), Srgian Luchin (2/47 - 0), Constantin Grecu (1/90 - 0) - debutant, Stefan Radu (1/22 - 0), Dragos Grigore (1/6 - 0);
Ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, se considera o victima a bataliei dintre palate si spune ca toate acuzele care i se aduc reprezinta doar un joc politic.
Inotatorul Paul Georgescu, care a reusit sa strabata inot Canalul Molokai din Hawaii (55,5 km), cu timpul de 13 ore si 6 minute, va sustine astazi o conferinta de presa.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei" Lansarea cartii a avut loc la Texas West Grill Restaurant (Bd.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti. ... Univers Enciclopedic, 1997) il descrie pe Jean-Paul Belmondo ca pe un antierou lansat la sfarsitul anilor '50:
Numai ca din precizarile arhitectului - sef al Consiliului Judetean Dolj, Dan Radu Papp, judetului nu i-au mai fost alocate de cinci ani fonduri pentru expertizarea si consolidarea unor astfel de imobile.
google-analytics.com