Cautare

3179 de rezultate pentru "nicolae burcea" (2.92 secunde)
Siderurgistii nu-l mai vor primar pe Dumitru Nicolae Acesta a fost raspunsul dat de Ilinca Diaconu atunci cand a fost intrebata de reprezentantii mass-media daca sustinerea pe care liderii SSS au anuntat-o pentru Andrei Lisinschi nu este una politica.
Acest lucru se poate spune in cazul unei adrese transmise de catre primarul Dumitru Nicolae prefectului Gabriel Panaitescu, mana de ajutor solicitata de edilul sef al urbei nefiind de competenta reprezentantului Guvernului in teritoriu.
Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centura, care va avea patru statii si a costat 145 milioane euro, se va deschide circulatiei in data de 19 noiembrie, a declarat directorul de comunicare Metrorex, Mariana Petre.
una in orasul Navodari, o a doua in Nicolae Balcescu si o a treia in Mihail Kogalniceanu. ... "Rafinaria Eco Ledo Net functioneaza in continuare, ne polueaza de ani de zile", a declarat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Terenul pe care este construita microrafinaria de produse petroliere din Nicolae Balcescu (foto) a fost vandut ilegal, spun surse judiciare, care precizeaza ca inclusiv organizarea licitatiei pentru instrainarea suprafetei in cauza, vecina cu sinele de cale ferata, a fost facuta dupa ce deja proprietarul, George Guliu, demarase investitia.
Un proiect de suflet al senatorului Nicolae Moga devine realitate: ... Senatorul Nicolae Moga impreuna cu alti parlamentari constanteni, primarii din 23 August si Costinesti si constructorul au participat la inaugurarea lucrarilor de extindere a retelei de gaz catre comunele amintite.
dezvaluiri din spatele cortinei Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au intalnit ieri pentru prima data de la momentul in care primul a amenintat ca se va retrage din actionariatul lui Dinamo .
Statia Piata Victoriei va fi redenumita Nicolae Dobrin, statia Stefan cel Mare se va numi Ion Parcalab, statia Obor va purta numele Gica Hagi, statia Piata Iancului va fi redenumita Llorente, statia Piata Muncii va purta numele Falcao, iar Dristor se va numit Rica Raducanu.
Nicolae Diaconu, ceramist, din Codlea - Brasov, participa intre 1 - 3 aprilie, la targul de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului. ... La Washington l-am facut pe Moromete citind Washington Post", ne-a spus Nicolae Diaconu, ceramist.
Nicolae Gheorghe - nici roman, nici tigan sau rom, ci doar om Pe 8 august s-a stins din viata sociologul Nicolae Gheorghe, fondatorul primului ONG al romilor, CRISS, si cel caruia miscarea internationala a romilor ii este cea mai datoare.
Baritonul Nicolae Herlea a incetat din viata luni seara, la varsta de 86 de ani, dupa o grea suferinta, informeaza MEDIAFAX. Nascut la Bucuresti, pe 28 august 1927, Nicolae Herlea a studiat Conservatorul cu profesorul Aurel Costescu-Duca.
Simpozionul 'Academician Nicolae Cajal' este o manifestare stiintifica de elita organizata in mod traditional, de Fundatia Academician Nicolae Cajal, Academia de Stiinte Medicale si Institutul de Virusologie 'St.
News Serban Nicolae o desfiinteaza EXEMPLAR pe Kovesi si critica vizita lui Klemm la ministrul Justitiei Senatorul PSD Serban Nicolae da dovada din nou ca este omul potrivit, la locul potrivit.
Targul a fost denumit dupa hramul acordat primului lacas crestin Sfantul Nicolae al Mirei Lichiei. Mira sau Myra este orasul antic situat in regiunea Lichia/ Licia din Asia Mica unde a trait Sfantul Nicolae - Facatorul de minuni, cel caruia ii poarta numele multi romani.
Şefii filialelor locale a PSD şi PC, Dumitru Nicolae şi Eugen Durbacă, par să ... prietenia veche cu Nicolae şi, pe cea nouă, cu Eugen Chebac.
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V.
Desi pe ordinea de zi erau trecute atat discutiile in grupurile parlamentare, cat si dezbateri in plen, au avut loc doar lucrari in comisii, potrivit lui Nicolae Vacaroiu, si sedinta Biroului Permanent.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sustine ca una dintre prioritatile actualei legislaturi vizeaza intarirea rolului Parlamentului ca unica putere legislativa si ca factor de control al activitatii Guvernului.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
google-analytics.com