Cautare

3856 de rezultate pentru "mihai dragomir" (2.66 secunde)
La randul sau, secretarul executiv al PSD Constanta, Cristinel Dragomir, a declarat ca "este exclus" ca lui Cristian Carjaliu sa ii fie retras sprijinul politic sau sa fie exclus din partid.
La sedindinta de constituire a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) "Apa-Canal Constanta" si "Dobrogea" ce a avut loc ieri, vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Cristinel Dragomir, a declarat ca Nicusor Constantinescu este presedintele consiliului de administratie a asociatiei iar Claudiu Tusac, primarul orasului Mangalia si Traian Dragomir, primarul comunei Ciocarlia au calitatea de membri.
Liberalii constanteni vor contribui la campania electorala pentru alegerile europarlamentare cu 400 milioane de lei vechi, din care 200 reprezinta cotizatia lunara obligatorie, iar restul contributia benevola a organizatiei judetene, a declarat ieri presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir (foto).
Prin urmare, stie despre ce este vorba, asa ca i-a indicat lui Claudiu Tusac sa il ia langa el pe omul de incredere de pe vremea cand conducea IPJ Constanta, Corneliu Dragomir.
Dragomir:
-ul de la Oil Terminal a luat in discutie sugestia ministerului de resort de a exclude din schema de conducere postul de director juridic, detinut de pedelista Daniela Dragomir.
"Daca omul este acum parlamentar, asta este, ne-am pacalit cu el", a declarat, luni, pentru Agerpres, secretarul executiv al PSD Constanta, Cristinel Dragomir.
Rodica Staiculescu, decanul Facultatii de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, seful organizatiei locale a PNL, Stela Curtmola, reprezentantul Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta, omul de afaceri Andrean Mihei, Mihaeala Blecin, intreprinzator constantean, precum si numerosi alti reprezentati ai agentilor economici constanteni.
Dragomir a devenit jurnalist de cand nu mai face parte din sistem. ... Luat de-a fir a par, Dragomir, care a fost militian si le-a turnat in pahare colegilor de la Securitate, a fost sef la Liga 17 ani. ... Credeti ca Dragomir era analfabet?
Ele au ajuns sub umbrela LPF la insistentele lui Dumitru Dragomir si ale anturajului acestuia. ... A fost insa suficient sa intre pe fir politicul pentru ca Dragomir, care se credea la fel de tare ca Papa de la Roma, chiar mai tare, sa ia plasa.
Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere. ... In plus, Simona Dragomir a tinut sa adauge:
Conferinta Traieste Sanatos cu Simona Dragomir, tema: ... Klodian Hazizi, medici stomatologi de la Denttaglio Clinic, a incheiat Simona Dragomir. Speakerii evenimentului vor fi:
Roxana Iliescu a participat recent la conferinta sustinuta de binecunoscuta realizatoare Simona Dragomir, pe tema "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema "Copii sanatosi, parinti isteti", ce a avutloc la restaurantul Zucchero din Capitala.
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Conferinta Traieste Sanatos sustinuta de Simona Dragomir va avea loc joi, 23 iunie, incepand cu orele 18:30, la Aida Bistro, gazda deja cunoscuta a evenimentelor anterioare. ... In plus, Simona Dragomir a adaugat:
Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah.
Pe 8 februarie, la ora 18.00, Simona Dragomir impreuna cu invitatii ei isi asteapta publicul pentru a le transmite sfaturi practice pentru o viata sanatoasa si frumoasa.
Si in acest caz, imaginile chiar fac cat 1.000 de cuvinte, a declarat Flori Dragomir, vicepresedinte si fondator al Sentimente.ro.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
La fel va face si deputatul Mircea Iustian, astfel incat consilieri judeteni propriu-zisi vor fi Ionel Manafu, Florian Constantin, Mihai Petre, Gheorghita Corbu, Iancu Stavrositu, Adrian Gheorghita Gelu, Cristina Branzoi si Gheorghe Sutu, cu precizarea ca situatia ultimilor depinde de rezultatele pe care le vor obtine in turul 2 primarii Iorgus si Calapod.
google-analytics.com