Cautare

3856 de rezultate pentru "mihai dragomir" (3.58 secunde)
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
"Retrage-te!"Ce fost capitan al nationalei poate veni in locul lui Dragomir: Viitorul presedinte al Federatiei, Gica Popescu ii cere lui Mitica Dragomir sa renunte la sefia Ligii. ... Dragomir a luat deja o decizie. ... Popescu i-ar deveni sef lui Dragomir.
"Nu cred ca e prima data cand cei doi se intalnesc", a spus, pentru inceput, pe ton serios deputatul PNL George Dragomir, care a adaugat aproape imediat ca "poate cei doi se gandesc la...
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon va asteapta in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon au fost prezenti in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
Numele lui e Mihai Dragomir. Il cunosc de multi ani pe Mihai Dragomir. ... Iata mesajul de la prietenul meu Mihai Dragomir, despre tratamentul cu corticosteroizi pe care l-am urmat timp de cateva luni - unul dintre cele mai utilizate si eficiente tratamente pentru diferite boli inflamatorii si autoimune (sistemice).
Pentru a afla ce trebuie sa stii despre cum sa iti pui in aplicare intentiile de a manca sanatos si cum sa le duci si la bun sfarsit in sezonul rece, am stat de vorba cu Mihai Dragomir, Advanced Health and European Exercise and Fitness Specialist, un nume cu rasunet in industria fitness-ului.
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir. ... "Nu-i nimic, facem o organizatie mai puternica", a spus Dragomir facand referire la Organizatia PNL Navodari.
Pentru ca subiectul Mihai Daraban nu putea fi ocolit in acest context, liberalii au spus ca...
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
Dragomir: ... Sunt doar doi-trei ametiti care nu isi gasesc locul" La randul sau, deputatul PNL George Dragomir si-a exprimat speranta ca ultimele declaratii ale lui Theodor Stolojan sa nu degenereze, pentru a nu face rau partidului.
deputatul PNL George Dragomir, senatorul PNL Puiu Hasotti si deputatul independent Dan Mocanescu. Dintre acestia, Dragomir are, de departe, cea mai spectaculoasa poveste. Deputatul George Dragomir nu era deloc nelinistit de mentionarea numelui sau pe lista politicienilor cu dosar la Securitate.
Disponibilitatea liberalilor de a-l primi pe Theodor Stolojan inapoi in partid reprezinta nimic mai mult decat un raspuns la presiunile la care a fost supus PNL in ultima perioada, sustine deputatul PNL George Dragomir. ... "Nu cred ca va veni inapoi, nu cred ca isi doreste asta", a subliniat Dragomir.
George Dragomir: "PLD, un partid de tradatori, viseaza acum la fuziunea cu PNL" La randul sau, deputatul George Dragomir, presedinte al PNL Constanta, s-a ferit sa aprecieze daca pozitia lui Orban "este buna sau rea". ... Abia dupa aceea vom adopta o pozitie oficiala", ne-a declarat Dragomir.
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir ne-a declarat ca ar fi fost aproape imposibila remanierea Guvernului in conditiile in care peste cateva zile se intra in campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, iar bugetul pentru 2008 va intra in scurt timp in plenul Parlamentului.
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir infirma faptul ca rezultatele alegerilor ar fi determinat excluderi spectaculoase din partid. Dragomir sustine ca singurele masuri luate au fost sanctiuni aplicate unor membri de partid care oricum nu au functii deosebite in organizatie.
Deputatul PNL de Constanta Gheorghe Dragomir (foto) sustine ca schimbarea din functie a sefilor de servicii deconcentrate reprezinta un abuz comis de PSD si PD-L, indiferent ca pentru posturile in cauza urmeaza sau deja au fost organizate concursuri.
PDL Constanta continua discutiile cu primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, dar si cu un alt primar liberal cu sanse sa mai castige un mandat, in ideea ca acestia vor trece in barca democrat-liberala cu o zi inainte de alegeri.
In alta ordine de idei, vicepresedintii alesi ai Consiliului Judetean sunt Cristian Darie si Cristinel Dragomir, social-democratii detinand presedintiile si postul de secretar ale tuturor celor sase comisii de specialitate.
google-analytics.com