Cautare

1921 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (3.35 secunde)
Echipa Romaniei a avut momente in repriza secunda in care a incantat prin evolutia sa ofensiva in fata unei participante la Cupa Confederatiilor. ... Chile va participa de sambata la Cupa Confederatiilor din Rusia, unde va intalni pe rand Camerun, Germania si Australia.
Tricolorii rateaza calificarea la Mondialul din Rusia Echipa lui Daum a prestat un nou joc modest in Muntenegru si nu mai pastreaza nici sanse teoretice pentru obtinerea unui loc de baraj la Cupa Mondiala.
fie cu ocazia partidei CS U - FCSB, programat in etapa a 16-a, in direct la Digi Sport 1, fie in Cupa Romaniei.
CSU Craiova a castigat, duminica, pe Arena Nationala din Capitala, a 80-a editie a Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. ... Astfel, Universitatea Craiova si-a trecut in palmares a 7-a Cupa a Romaniei:
43.319 spectatori - Cupa Mondiala FIFA 2018, sferturi de finala Selectionata Frantei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri, dupa ce a invins reprezentativa Uruguayului cu scorul de 2-0 (1-0), la Nijnii Novgorod, in primul sfert de finala al competitiei.
78.011 spectatori Cupa Mondial FIFA 2018, semifinala Selectionata Croatiei s-a calificat in premiera in finala Cupei Mondiale de fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins formatia Angliei cu scorul de 2-1 (0-1, 1-1), la capatul prelungirilor, pe Stadionul Lujniki din Moscova, in a doua semifinala a turneului final din Rusia.
Dan Alexa stie cum s-o elimine pe FCSB din Cupa: ... - TREBUIE SA DOBORÂM NISTE RECORDURI CARE AU FOST STABILITE AICI ACUM 23 DE ANI SI SA MERGEM MAI DEPARTE IN CUPA ROMÂNIEI, A ANUNTAT PRESEDINTELE DUNARII, FLORIN BRISAN.
Porumboiu a bagat cincizeci de milioane in fotbal si nu a luat o cupa. Si Voluntariul a luat o cupa. Nu a luat o cupa cu 50 de milioane.
Steaua (FCSB) a parasit Cupa Romaniei in faza optimilor de finala, fiind invinsa de nou promovata in prima Liga Dunarea Calarasi. ... Steaua (FCSB) a fost eliminata din Cupa Romaniei de Dunarea Calarasi!
Cam asa s-ar explica esecul ambasadorilor romani in Europa in plan fotbalistic, prin ratarea finalei de Cupa UEFA, cam asa s-ar explica bucuria de nedescris ca totusi suntem "razbunati" de succesul handbalistilor la mediocre cupa europeana Challenge Cup, a patra ca rang in Europa, dar totusi o cupa europeana.
Cea de-a doua conferinta va avea loc pe 14 iunie in Caracal, judetul Olt, locul de desfasurare urmand sa fie anuntat ulterior.
La Cupa 'NFI', initialele asociatiei pe care o conduc, s-au inscris 11 echipe, iar jumatate din ele sunt din toata Oltenia, ceea ce, sincer, nu ma asteptam.
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Baschetul 3×3 are sansa sa devina disciplina olimpica in acest sezon si peste 15 legende ale sportului romanesc, fosti campioni sau medaliati la Jocurile Olimpice, precum si reprezentanti ai generatiei de aur din fotbal, au sustinut aceasta campanie.
Octavian Bellu si Mariana Bitang, cei mai medaliati antrenori din istoria gimnasticii romanesti, au trecut la conducerea lotului olimpic la inceputul anilor ‘90.
Numai ca intentia lui Athanasiu a luat o intorsatura mai mult decat jenibila: profesorii elevilor medaliati la Olimpiada internationala de geografie si-au primit doar jumatate din prima promisa.
Juniorii craioveni se afla in fata unei noi provocari, sambata si duminica urmand sa se desfasoare prima editie a Cupei Constructorul 2012, care se adreseaza copiilor nascuti in 2001 si 2002.
A castigat campionatul national cu Steaua in 75-76, 77-78 si Cupa Romaniei in 69-70, 70-71, 75-76, 78-79. ... Intre 1990-1992 a antrenat in Cipru, peAnorthosis Famagusta, cu care a participat in Cupa UEFA. ... In ianuarie 2002 redevine antrenor principal la echipa nationala.
Corina Carlescu este prima pugilista romana care va lupta pentru un titlu mondial la profesionism, cel de campioana WBO la categoria super-musca, pe 6 iulie, la Buenos Aires, conform unui comunicat remis de Federatia Romana de Box.
google-analytics.com