Cautare

1921 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (4.79 secunde)
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
Nemultumiti ca raman fara bani, in urma rectificarii bugetare, primarii din Olt vor protesta marti, 21 septembrie, in fata prefecturii. ... Primarii din Olt se mai plang ca nu vor mai avea resursele financiare necesare functionarii.
Potrivit unui comunicat de presa al UNPR, trei primari din Olt si unul din Ilfov au semnat o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.
Surse din IPJ Olt sustin ca sub urmarire penala va fi pus tânarul care s-a predat politiei, luând asupra sa acuzatiile. Cel care va raspunde penal pentru accidentul petrecut pe raza comunei Curtisoara judetul Olt, pe 28 iunie, când doi tineri au ajuns la spital loviti de masina secretarului de stat în Ministerul Culturii si Cultelor, George Stirbu, este Ovidiu Calin, fiul unui om de afaceri, un apropiat al lui Stirbu.
Oltul, campion la exporturi Conform informatiilor de la DRS, în cadrul judetelor din Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, în ceea ce priveste exportul de marfuri, Doljul este pe locul trei, dupa Olt si Vâlcea.
Oltul, campion la exporturi Conform informatiilor de la DRS, în cadrul judetelor din Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, în ceea ce priveste exportul de marfuri, Doljul este pe locul trei, dupa Olt si Vâlcea.
Dupa aproximativ o luna de cand Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a dat startul la depunerea cererilor pentru plata pe suprafata, subventie care se acorda in sectorul agricol, 15.106 fermieri din Olt au depus dosarele la centrele locale ale Agentiei din judet.
Opt producatori agricoli din judetul Olt, care au abatorizat carcase de porcine si au livrat oua la unitati speciale de procesare, au beneficiat luna trecuta de sustinere financiara de aproximativ 1.200.000 de lei.
Rau-platnici au fost si debitorii din Olt, cu credite neplatite in februarie mai mari cu 7,7 milioane de lei decat luna anterioara, la un volum total de imprumuturi la jumatate fata de cel din Dolj.
40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
1 la Contractul Colectiv de Munca, inregistrat la Directia Muncii Olt, s-a stabilit, prin consens intre patronat si sindicate, prelungirea aplicarii CCM la nivelul Alro pe o perioada de un an, pana la data de 31 decembrie 2009.
Recent, autoritatile din judetul Olt au declarat ca primarii nu apeleaza la aceste facilitati, o posibila explicatie fiind temerile ca din colectarea taxelor nu vor fi adunate sume suficiente pentru platirea creditelor. ... Recent, autoritatile locale din Olt au facut declaratii legate de accesarea creditelor de catre primarii din judet.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus. ... Locuitorii din Olt au acumulat bani sub forma de depozite, mai mult cu un milion de lei fata de luna precedenta, populatia totalizand depozite de 704 milioane de lei.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... In acelasi format, magazinul din Draganesti-Olt, judetul Olt, se afla pe str.
Tudora Marinela Duna din Draganesti, Olt, participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea MTR.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
Acesta a derapat, a patruns pe contrasens, unde s-a lovit cu un autoturism marca Skoda, inmatriculat in Olt, care se deplasa in sens opus. In urma evenimentului au rezultat doua victime, respectiv conducatorii celor doua autoturisme", a declarat Cristian Badita, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Olt.
Aici, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul trupele speciale ale politiei au fost mobilizate toata noaptea. Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. ... La Draganesti Olt, politistii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a intamplat.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
google-analytics.com