Cautare

1921 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (5.75 secunde)
Scarlatache aduce Cupa in Stefan cel Mare Dinamo a castigat Cupa Romaniei după ... Rapidistii se arunca cu aproape toata echipa in atac, insa defensiva dinamovista rezista eroic.Razvan relizeaza ca este aproape sa piarda Cupa, si isi trimite in teren toti atacantii.
TVR 1 si TVR HD vor transmite in direct in 14, 15 si 16 septembrie confruntarea Romania - Finlanda, din cadrul turneului de tenis Cupa Davis.
Cupa revine dupa 18 ani la Ploiesti! ... Petrolul Ploiesti castiga din nou Cupa Romaniei dupa 18 ani! ... Cupa merge dupa 18 la Ploiesti!
De patru ori campioana Echipa Universitatea Craiova, infiintata in 1948, a castigat de patru ori titlul de campioana, in sezoanele 1973-1974, 1979-1980, 1980-1981, 1990-1991, de sase ori Cupa Romaniei, in 1976-1977, 1977-1978, 1980-1981, 1982-1983, 1990-1991, 1992-1993.
Viitorul lui Hagi castiga Cupa Romaniei dupa o finala complicata cu Astra (Autor: Marius Doroftei) FC Viitorul, echipa patronata si antrenata de Gica Hagi, a castigat sambata seara Cupa Romaniei pentru prima data in scurta istorie a clubului dobrogean.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a anuntat luni ca Biroul Permanent National a decis sa il numeasca pe primarul orasului Slatina, Darius Valcov, in functia de presedinte interimar al PD Olt, iar senatorul Marin Bobes va fi presedinte executiv interimar al filialei.
Presedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, a anuntat ieri ca a decis sa candideze pentru un nou mandat la presedintia organizatiei judetene de partid. ... „M-am hotarat sa candidez pentru presedintia PNL Olt.
Organizatia judeteana PSD a contestat luni alegerile organizate in localitatea Colonesti din Olt, invocand frauda electorala. ... Contestatia depusa luni de PSD Olt a fost respinsa ieri de Biroul Electoral Judetean (BEJ). ... "Luni, la ora 10.15, a fost inregistrata contestatia depusa de PSD Olt.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. ... Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
Oltul, imbujorat Alianta PSD+PC a obtinut, la nivelul judetului Olt, potrivit presedintelui BEJ Olt, Gheorghe Biolan, 47,04% dintre voturile valabil exprimate, clasandu-se pe primul loc, informeaza corespondentul NewsIn.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani. ... trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Dupa ce vineri filiala Olt l-a suspendat si a propus excluderea sa, azi, Biroul Permanent a discutat cazul sau. ... Ion Toma, senator si vicepresedinte PSD a fost suspendat vineri din partid de filiala Olt pe motiv ca nu si-a platic cotizatia si nu s-a implicat in activitatea organizatiei.
Olt: ... Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Slatina, dupa o intalnire cu primarii social-democrati din judetul Olt, ca acestia nu il sustin pe senatorul Ion Toma in eventualitatea in care acesta ar crea o noua constructie politica.
Contractul de finantare "Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 648, limita judetului Valcea - Vitomiresti" va fi semnat astazi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia si Consiliul Judetean Olt.
La cat folosim noi 'motoarele', nu cred ca era nevoie de impunerea unei astfel de taxe", au spus nemultumiti mai multi motociclisti din Olt. Opinia acestora este impartasita si de vicepresedintele clubului de motociclism din Olt.
"Dizolvarea survine ca urmare a unei hotarari judecatoresti pronuntate pe 10 noiembrie 2009 de Tribunalul Olt, ramasa definitiva si irevocabila ca urmare a faptului ca in trei luni nu a fost adoptata nici o hotarare si, de asemenea, consiliul local nu s-a intrunit doua luni consecutiv.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului. ... Lotul lui FC Olt a fost compus din:
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
google-analytics.com