Cautare

61446 de rezultate pentru "meciuri din liga iv" (5.73 secunde)
de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua. Antrenorul gruparii alb-visinii, Dan Oprescu, a folosit toti jucatorii din lot si s-a aratat nemultumit de atitudinea unora, anunțand masuri drastice.
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1.
Americanii au inventat liga feminina de baschet sexy O noua competitie sportiva sta sa inceapa in SUA. ... Dovada ca, dupa liga feminina de fotbal in lenjerie intima, au pus la punct si o competitie similara de baschet, care va debuta cat de curand.
BAYERN MUNCHEN a invins BORUSSIA DORTMUND, SCOR 2-1, si a castigat LIGA CAMPIONILOR Formatia Bayern Munchen a castigat Liga Campionilor pentru a cincea oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund, in finala competitiei.
Mihai Stoica isi doreste ca marile rivale ale FCSB, Dinamo si Rapid, sa aiba un parcurs bun in acest sezon de Liga 1. "Vreau pe Dinamo in Liga 1 si pe Rapid in play-off"
Ianis Stoica a participat, alaturi de alti cativa colegi de la FCSB, la o actiune la o scoala si a vorbit si despre finalul incins de sezon in Liga 1, dupa ce echipa sa a venit la doar doua puncte de liderul CFR Cluj.
Rememorand intalnirile dintre Fiorentina si Universitatea, fostul mare jucator al echipei italiene, Antognoni, a spus ca echipa din Banie a fost foarte buna, altfel nu ar fi reusit sa elimine formatii titrate precum Fiorentina, Kaiserslautern, Bordeaux.
ORA 00:33 Echipa de fotbal a Portugaliei a castigat in premiera titlul de campioana europeana, dupa ce a invins formatia Frantei cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), dupa prelungiri, in finala EURO 2016, duminica seara, pe Stade de France din Saint-Denis.
Ies aburi de nerabdare din plaminii celor care se lupta de doua saptamini cu zapada. ... Stadionul respira precipitat, din 50.000 de piepturi cu voce si cu inima. ... De undeva din peluza se naste chipul lui Nesu compus de sufletele celor care nu au incetat sa-l iubeasca.
Credeti ca Universitatea va avea astfel un altfel de sezon?- Nu!- De ce?- Ca sa faci o echipa competitiva, nu trebuie sa pornesti de sus, ci de jos.- Este adevarat, dar si fruntea conteaza!- Am toata increderea si tot respectul fata de Corneliu Stroe - care imi permit sa cred ca-mi este si prieten - si chiar daca nu are o functie executiva, ci doar una onorifica, este foarte important faptul ca el, o adevarata personalitate, este din nou la Stiinta.
Oltenii au revenit acasa din Cipru, iar rezultatele partidelor de verificare din Insula Afroditei sunt multumitoare si bune, asta ar fi concluzia generala a oficialilor Universitatii.
ca au valoare In timp ce majoritatea nationalelor se pregatesc pentru CE din 2012, din Polonia si Ucraina, care va debuta pe 8 iunie, nationala Romaniei sustine un turneu in care sunt programate doua partide amicale, scopul acestora fiind construirea unui lot competitiv.
din Lucerna (30 mai, de la ora 21.15) si Austria, pe "Tivoli Stadion" din Innsbruck (5 iunie, de la ora 21.30). Lotul tricolor convocat pentru aceste actiuni este format din: ... Mi-as fi dorit ca Pantilimon sa apere macar o data la patru-cinci meciuri.
Handbalista de la SCM Craiova a fost convocata de Radu Voina la nationala pentru ultimele doua partide din preliminariile Campionatului European 2012, cu Portugalia si Grecia.
Mi-a fost greu, probabil ca specialistilor din Romania care au spus atatea cuvinte rele despre mine le-ar fi stat mai bine pe un scaun de antrenor. ... Din cauza asta s-a creat un trend, o moda anti-Florescu.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, luni, pe jucatoarea Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Wimbledon.
Meciul dintre Olanda si Germania din cadrul EURO 2012, disputat miercuri, 13 iunie, si transmis in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, a adus Televiziunii Romane pozitia de lider de audienta pe toate segmentele de public, aseara, intre orele 21.45 si 23.36.
Cea de-a doua semifinala a CE se anunta extrem de disputata, ambele combatante practicand un fotbal ofensiv si spectaculos pana in aceasta faza a competitiei Iubitorii fotbalului asteapta cu nerabdare cea de-a doua semifinala de la CE din Polonia si Ucraina, confruntarea dintre Germania si Italia anuntandu-se pe placul tuturor.
google-analytics.com