Cautare

61446 de rezultate pentru "meciuri din liga iv" (4.00 secunde)
Liber de contract dupa ce a fost izgonit din Turcia, de la Bursaspor, Gicu Grozav cauta sa-si relanseze cariera. ... FC Dinamo Bucuresti anunta prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internationalul roman Gheorghe Grozav la clubul din Stefan cel Mare.
Silvia a convins staff-ul valcean prin prestatiile foarte bune din Liga Campionilor, dar si de la Campionatul Mondial, unde a aparat poarta Spaniei, echipa medaliata cu bronz la acea editie.
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda.
Handbalistele de la SCM Craiova si CSM Ploiesti se intanesc astazi, de la ora 17.00, la Filiasi, intr-un meci devans din cadrul etapei a 20-a din Liga Nationala.
"Cand eram in liga a cincea, nu prea se inghesuiau antrenorii la Rapid" Antrenorul Mihai Iosif si jucatorul Razvan Onea au vorbit intr-o conferinta de presa inaintea meciului de campionat de vineri, cu Gaz Metan Medias, din deplasare.
Am plecat de pe locul 11 din liga a 2-a, acum suntem pe locul 7 in Liga 1. Ne dorim sa dam mai mult, chiar puteam mai mult, dar poate si nesansa de multe ori a contat, cum de altfel in ultimele meciuri cu jucatori accidentati, suspendati sauu eliminati.
Romania si Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0, in etapa a 4-a din Liga Natiunilor si nu mai depinde doar de propriile rezultate pentru a fi pe primul loc in grupa Modelul sarb a fost mereu pe gustul romanului. ... Lituania - 0p PROGRAMUL URMATOARELOR MECIURI:
Dupa startul dezastruos al nationalei Romaniei in lupta pentru Mondialele din 2010, echipele de club se afla in fata unui moment istoric:
Patronul echipei, sau ce e domnul Sfaiter, a declarat ca vrea sa intre brat la brat cu Dinamo in Liga 1. Sa vedem cum va juca Iasi celelalte meciuri ramase. ... Am trait cea mai mare umilinta din ultimii 10 ani, nu ca am pierdut, ci atitudinea spectatorilor.
La cativa kilometri distanta, din celalalt capat al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac: ... Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT):
Nu a putut sa devina o sarbatoare comuna romano - italiana, cum ar fi fost de dorit, guvernele ambelor tari motivand prin criza economica lipsa lor de implicare in sustinerea unui proiect pe care, speram, urmasii nostri, la implinirea a doua milenii de la festivitatilor din mai - iulie 113 vor reusi sa il implineasca.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str.
PDL merge pe mana lui Poteras la Sectorul 6 la alegerile din iunie, in ciuda trimiterii sale in judecata de catre DNA Primarul sectorului 6, Cristian Poteras, are sustinerea organizatiei PDL Bucuresti pentru o noua candidatura, in conditiile in care este cel mai bine plasat dintre democrat-liberali in sondaje.
Nu am mai jucat un meci oficial de mult, dar ma simt bine din punct de vedere fizic.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Dupa un an 2011 formidabil, cel mai bun din istoria pandurilor, cotatiile jucatorilor gorjeni au explodat, patru dintre elevii lui Petre Grigoras atingand cota de 1.000.000 de euro Fotbalul bun practicat de Pandurii Targu Jiu se reflecta direct si in valoarea de piata a jucatorilor gorjeni, evaluati de site-ul transfermarkt.de.
Pandurii Targu Jiu ramane fara victorie la revenirea in Antalya, dupa primele trei jocuri de verificare, reusind o remiza, scor 3-3 cu MTK Budapesta (Ungaria, liga a 2-a) si doua infrangeri, 0-3 cu FK Zeta (Muntenegru, liga 1) si 1-2 cu FK Novi Pazar (Serbia, liga 1).
google-analytics.com