Cautare

61446 de rezultate pentru "meciuri din liga iv" (5.96 secunde)
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Pentru unii ar parea suprinzator ca Bucurestiul, oras cu trei mari cluburi rivale si, cel mai probabil, si cele mai bogate din Romania, sa priveasca cum o echipa clujeana promovata in 2004 in prima liga se indreapta cu pasi uriasi catre titlul de campioana, primul din istoria feroviarilor ardeleni, insa realitatea este ca totul a fost gandit cu mult timp inainte la poalele Feleacului.
In context, Traian Basescu a amintit ca protocolul semnat odata cu infiintarea Aliantei „D.A.” a legat cele doua partide cel putin pana in 2008 - fapt care, in opinia actualului presedinte, impiedica PD si PNL sa se separe „inainte de alegerile legislative din 2008".
pentru prima liga. Lazar a inceput sezonul titular, dar nu a rezistat decat trei etape in poarta, in timp ce Horvat nu a debutat inca in Liga 1.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania. ... Iliescu a mai spus ca respectivii au incercat sa urmeze directivele de la Cotroceni privind reformarea partidului, incercand sa-l dea afara din partid.
unei formule de echipa pentru partea a doua a sezonului Petre Grigoras va avea la dispozitie in al doilea turneu de pregatire acelasi lot cu care a abordat si primul stagiu din Antalya:
Liga I Surpriza de proportii in Gruia:
Tot mai multe formatii de traditie din Liga 1 si din esaloanele inferioare se confrunta cu grave probleme financiare, iar seful LPF lasa sa se inteleaga ca ar putea fi fortat sa schimbe sistemul competitional din Liga 1 chiar din sezonul urmator.
Tricolorii au castigat ultimul meci din Liga Natiunilor si au incheiat grupa pe locul al doilea. ... Serbia a castigat grupa si a promovat in Liga B, dupa o victorie cu 4-1 contra Lituaniei. Lituania a retrogradat in Liga D.
Doar ce deschise domn' Mitica de la Liga gura si se lauda in dreapta si-n stanga peste ce mare campionat domneste el si cum am bagat noi sperietii in perfida Europa dupa doua etape de Liga Campionilor, cum isi lua una dupa ceafa ca sa se trezeasca la realitate.
Ii chemam o data pe zi la stadion, iar in doua din cele sapte zile ale saptamanii dublam antrenamentele, dimineata facem pregatire fizica, iar seara mizam pe circuitele de forta si putin pe minge", a spus antrenorul pompierilor, Paul Raducan.
Ramane totusi unul dintre cei mai buni si infulenti manageri din fotbalul romanesc. ... Un om din propia ograda, care ar putea fi influentat in continuare de actuala conducere.Nu e o solutie pe placul suporterilor.
Echipa va putea fi inscrisa la vara in Liga a IV-a, in cazul in care vor fi locuri disponibile, iar finantatorul va face dovada faptului ca gruparea are o baza de pregatire.
La eveniment au participat 157 de delegati din judete arondate Regiunii 2 Sud-Est si anume Constanta, Tulcea, Galati, Buzau si Braila.
la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicala. ... Lotul aluministilor prezent in Banie a fost compus din: ... Obiectivul nostru din acest an este clasarea pe primele patru locuri.
Doar 4 rapidisti vor supravietui revolutiei din Giulesti. Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a. ... x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
In stagiul de pregatire din Antalya, recent incheiat, aluministii au disputat trei amicale, inregistrand 1-1 cu FC Biel (Elvetia, liga a 2-a), 3-1 cu FC Costuleni (Republica Moldova, liga 1) si 2-2 cu FC Winterthur (Elvetia, liga a 2-a).
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a. ... - Am controlat jocul din toate punctele de vedere:
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a:
google-analytics.com