Cautare

61446 de rezultate pentru "meciuri din liga iv" (6.58 secunde)
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Mie sa-mi vorbeasca cineva de tenis si de Halep dupa ce are 30 de meciuri jucate anul asta. ... Atata timp cat fata asta nu o sa joace 30 de meciuri, eu nu-mi pot da cu presupusul, a mai spus Ion Tiriac. ... Conteaza cate meciuri joci.
Sunt meciuri cheie in care noi ne dorim sa castigam pentru ca a castiga inseamna sa faci si pasi inainte si a obtine!
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a Universitatii Craiova, hotarata de Comitetul Executiv al FRF pe 20 iulie 2011, si, teoretic, gruparea alb-albastra poate reveni in fotbal din sezonul viitor.
"Ne aflam in pragul sezonului competitional de toamna-primavara, cand vom avea meciuri ale echipei nationale, ale echipelor de club in competitii internationale si pentru liga I. Practic, in trei luni vor fi in jur de 20 de meciuri.
Golul lui Velcovici, 0-1, primul al lui in Liga I, a fost de exceptie: centrare inapoi si reluare din prima, cu siretul, Velcovici trimitand in coltul lung al portii.
CHELSEA LONDRA A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR dupa loviturile de departajare Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor pentru prima oara in istorie, in urma victoriei obtinuta, sambata, la Munchen, in fata echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare.
Impresarul celor doi, Zvonko Milojkovic, a agreat varianta, mai ales ca si gorjenii au mai scazut din pretentiile initiale. Ramane ca FC Vaslui sa se inteleaga cu jucatorii, insa e greu de crezut ca transferul ar putea cadea din aceasta cauza, gruparea lui Adrian Porumboiu fiind potenta financiar.
Liderii de sindicat din orasul nostru se pregatesc sa scoata pe piata "Monolit", o liga a sindicatelor din judetul nostru, care va avea rolul de a pune presiune pe partidele politice in contextul alegerilor electorale din 2008. Sindicatele din Galati se pregatesc sa-si formeze propriul parlament.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin si-a fixat un prim joc amical dupa revenirea din cantonamentul din Antalya. ... din localitatea miniera. ... Sper sa si realizam acest lucru, pentru ca intampinam probleme mari din cauza starii terenurilor.
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. ... Din pacate pentru liderii studentilor, ei sint reprezentantii unor tineri care sint mereu nemultumiti de conducerea Universitatii.
Editia trecuta de campionat a fost cea mai apriga din ultimii 20 de ani.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
Banuiesc ca va avea o activitate la Liga cat am stat si eu. II las o liga frumoasa si mobila lui Ceausescu in spatele meu.
Cum poate sa se joace fotbal din februarie pana in decembrie in Liga I Hopa Mitica!! ... Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. ... Rapidul si Iasiul au cerut in scris sa fie reprimite in prima liga.
google-analytics.com