Cautare

61446 de rezultate pentru "meciuri din liga iv" (7.06 secunde)
Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga! ... Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Pandurii Targu Jiu se reuneste pe 11 ianuarie si va pregati returul campionatului in Antalya, unde va sustine doua stagii Petre Grigoras suna adunarea saptamana viitoare, oferindu-le elevilor sai o vacanta generoasa dupa prestatia excelenta din prima parte a sezonului.
Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu, informeaza mediafax.ro.
Pentru tricolori urmeaza luni meciul din deplasare cu Serbia. ... Romania a debutat cu stangul in Liga Natiunilor, tricolorii remizand pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, intr-o partida disputata fara spectatori la Ploiesti.
Suntem primii in grupa, dar urmeaza cele mai grele meciuri! ... Tricolorii si-au pastrat prima pozitie in clasamentul grupei F din preliminariile pentru Euro 2016 dupa un succes la limita obtinut duminica seara, la Ploiesti, contra reprezentativei Insulelor Feroe.
Ce meciuri vor juca echipele romanesti in Antalya:
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13.
La startul lui 2019-2020, Liga 1 are sanse foarte mari sa contina 16 echipe! In ciuda extinderii, campionatul nu va renunta la play-off si play-out, numai ca sistemul s-ar complica un pic, din perspectiva play-out-ului.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Deputatul Danut Liga s-a reinscris in Partidul Democrat, din care a fost exclus in martie 2004. Liga a declarat ieri ca s-a reinscris in PD in urma cu doua saptamani, deoarece a considerat ca "asa este corect si normal".
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1. Prin urmare, giulestenii au fost exclusi din nou din campionat, insa hotararea de joi nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.
Exclus din lot, Vranjes se pregateste in prezent cu Pandurii II si nu mai are nici o sansa sa fie reprimit in lotul de Liga 1, dupa ce l-a facut "sobolan fara cojones"
Tobet.com a sarbatorit recent 50.000 de utilizatori din Romania si cu aceasta ocazie a oferit la inregistrare un bonus record pe piata locala: ... Cu acest prilej, cei de la Tobet.com au sustinut o conferinta de presa la Hotel Capital Plaza din Bucuresti.
Este insa singura formatie de la noi cu sanse de calificare, in conditiile in care la start s-au aliniat numai putin de sapte echipe, doua in Liga Campionilor si cinci in Cupa UEFA.
Serbia e net superioara celor din Muntenegru. ... Avem o generatie buna si speram sa castigam urmatoarele meciuri. ... Urmatoarele meciuri le vom castiga cu siguranta, mai ales ca vom beneficia de aportul publicului, a declarat Tucudean.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League. Primele care intra in competitie sunt CFR Cluj si FC Vaslui, care vor juca miercuri in turul trei preliminar din UEFA Champions League.
google-analytics.com