Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (4.03 secunde)
"Eu nu am avut puterea sa ma uit din nou la meci.
O nationala a Elvetiei cu oameni care joaca meci de meci pe la cluburile tari din Europa, dar care nu pot sa formeze un intreg pe masura valorii lor individuale.
Romania a invins Grecia, in ultimul sau meci din preliminarii. Sambata 2 iunie 2012 a avut loc meciul de handbal feminin dintre echipele Romaniei si Greciei, meci din calificarile Campionatului European de Handbal feminin 2012.
AUSTRA - ROMANIA, AZI, INNSBRUCK, ORA 21:30, IN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO Piti, inaintea penultimului meci de pregatire pentru CM 2014:
Nu am fost eu la meci. ... Exista insa si posibilitatea sa ii dam sansa sa faca un meci si eu sa lupt la Montreal cu un alt adversar si dupa aceea sa boxam impreuna.
nu a invins niciodata Italia intr-un meci cu eliminare directa, insa acum se simte pregatita sa infrunte "Squadra Azzurra"
Tricolorele, pregatite de Maria Delicoiu si Mirel Albon, vor sustine pe 4 iulie, un meci amical la invitatia selectionatei Frantei, calificata la Campionatul European din 2013 din Suedia. ... Preliminariile nu s-au incheiat inca, romancele ocupand locul trei inainte de disputarea ultimului meci, care va fi in toamna.
Acum nu ne ramane decat sa jucam si sa obtinem maximum de acest meci", a punctat Marian Bondrea. ... "Urmeaza primul meci pe teren propriu si nu am avea nici o scuza daca am bifa inca un egal.
Pe ultimii i-am vazut meci de meci, le stiu posibilitatile. Sunt sigur ca nu ne-am inselat cand i-am luat. Ceilalti trebuie sa demonstreze, sunt necunoscuti pentru noi, si sa arate ca merita sa fie luati in atentie si sa facem pagini intregi despre ei", a punctat Petre Grigoras.
Steaua va juca urmatorul meci acasa, pe 4 octombrie, cu FC Copenhaga. ... Am facut un meci bun, am avut multe ocazii.
"Sunt trist" "Sunt trist ca luam goluri parabile, dar victoria lui Manchester este indiscutabila", a declarat Ioan Andone dupa meci.
In celalalt meci al grupei, Molde a invins-o pe Stuttgart cu 2-0. ... O puteti vedea in SPECIAL-ul de la Sport.ro cu primele reactii de dupa meci.
Pe terenul lui Fenerbahce evoluau 22 jucatori care mai mult "sareau coarda" ca intr-un meci amical care trebuia bifat pentru ca era trecut in calendarul UEFA.
Steaua București a batut echipa norvegiana Molde, pe National Arena, in cel de al treilea meci din grupa E, cu scorul de 2 la 0. ... In celalat meci al partidei Stuttgart a remizat 0-0 acasa cu FC Copenhagen
Jiu cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe stadionul ‘‘Farul‘‘, in ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal. ... La gorjeni a debutat in acest meci atacantul nigerian Godwin Konyeha Onyeka.
Meciul Romania-Belgia este un meci amical si de asemenea ultimul meci de pregatire pentru tricolori in acest an. Printre titulari, Torje, Tatarusanu, Chipciu, Bourceanu, Dorin Goian si nelipsitul Marica.
Rui Pedro a reusit o tripla de senzatie la primul sau meci ca titular in grupa H Ceata clujeana, decorul perfect pentru o noua ecranizare a lui Dracula.
E un meci de fotbal, de ce sa stea suparati?
In semn de solidaritate cu situatia dificila in care se afla jucatorii, suporterii lui U care au fost prezenti la meci au facut o cheta de 6600 RON (66 milioane de Lei Vechi), pe care au donat-o jucatorilor, la vestiare, imediat dupa terminarea partidei.
Dupa un meci penibil in multe momente, tricolorii au scos o remiza, 2-2 la Budapesta, in Grupa D a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia.
google-analytics.com