Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (2.96 secunde)
Campionii mondiali si europeni au dechis scorul in primul meci de la CM 2014 si au fost la un pas de a intra la cabine in avantaj.
Pe langa concertele abjecte ale baietilor pe care educatia si bunul-simt nu i-au ajuns prin peluzele stadioanelor, poti avea sansa de a-ti imbogati lexicul cu expresiile vecinului de scaun, posesor de bilet la tribuna a doua sau intai - venit la un meci de fotbal cu falcile pline de injuraturi precum un hamster care si-a strans toata saptamana semintele.
Ocazii mari Stanciu si Andone Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 0-0, cu reprezentativa Spaniei, intr-un meci amical disputat pe Cluj Arena Romania s-a ridicat la nivelul campioanei Europei, Spania, impotriva careia a remizat pe Cluj Arena, scor 0-0.
Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump Meci 3:
Este clar ca nu este nici un meci usor, nici cel cu Franta, nici cel cu Albania, nici cel cu Elvetia. Nici un meci nu este imposibil si trebuie sa fim increzatori in propriile noastre forte.
Romania si Franta au deschis Campionatul European, meci castigat de echipa gazda a competitiei cu 2-1. ... Unul din golurile acelui meci a fost marcat chiar de selectionerul de azi al tricolorilor, Anghel Iordanescu.
Angola a ratat foarte mult in acest meci, incredibil in unele situatii, si a avut numeroase momente de inferioritate numerica (8 eliminari de 2 minute), fapt care a influentat decisiv scorul final.
Lucian Bute a suferit o infrangere grea la Quebec, fiind invins prin KO, in repriza a 5-a, de Eleider Alvarez, la prima aparitie in ring dupa aproape 10 luni Partida care ar fi trebuit sa-l duca pe Bute spre un nou meci de titlu - invingatorul urma sa se bata cu detinatorul centurii mondiale WBC la semigrea, Adonis Stevenson - ar putea fi un final de cariera.
Nationala de fotbal a Romaniei a jucat ultimul meci din 2017: ... Dupa meci, Cosmin Contra s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai din prima repriza si a spus ca olandezii au fost foarte eficienti in repriza a doua, cand au marcat toate cele trei goluri:
Soarta titlului se amana dupa un meci dramatic (Autor: ... Golurile au fost marcate de Planici pe final de meci, in minutul 91, respectiv Djokovici pentru clujeni, in minutul 75.
La Rocar Bucuresti, a debutat in Divizia A intr-un meci impotriva echipei Steaua Bucuresti disputat pe 31 iulie 1999 pe Stadionul Ghencea. ... In cupele europene a adunat 17 prezente si a marcat un gol (intr-un meci cu Club Brugge KV, pe 31 iulie 2002), pana la startul editiei 2010-2011.
Clujenii, care au disputat primul meci sub comanda noului antrenor Antonio Conceicao, inlocuitorul lui Edward Iordanescu, au inregistrat astfel a doua remiza de la debutul sezonului, dupa ce in prima etapa au fost tinuti in sah pe teren propriu de FC Botosani (1-1), actualul lider al clasamentului.
Nu va fi usor, dar imi doresc sa facem un meci bun. ... Mi-ar parea rau sa fim o echipa fricoasa intr-un meci atat de important, a spus Dan Alexa, la Pro X.
30 de etape PLAY-OFF - vor intra tot primele 6, asa cum a fost si pana acum - se va juca tur-retur, un total de 10 etape PLAY-AUT - vor participa ultimele 10 clasate - se vor imparti in doua grupe de cate 5 - se va juca tur-retur, un total de 8 etape - baraj un singur meci:
Romania bate Anglia, 4-2, in urma unui meci fabulos. Toate golurile s-au inscris dupa minutul 75 La Campionatul European de tineret Under 21, Romania a trecut de Anglia, dupa un meci nerecomandat persoanelor cu probleme cardiace, si este aproape calificata in semifinalele competitiei.
Pentru prima oara in viata lui asista la un meci de hochei, unul tensionat si cu un sfarsit dramatic, dupa care maghiarii de la Miercurea Ciuc nu s-au sfiit sa declare ca au fost furati pe fata chiar in prezenta presedintelui Romaniei.
Cred ca Argentina a cam obosit, in timp ce Mexicul, adversarul din optimi, a facut cel mai bun meci la acest Mondial. ... Ultimul meci de duminica, Portugalia - Olanda 1-0, ne-a aratat un fotbal cu lingurita.
Pana atunci insa, Craiova are un tur dificil, iar urmatorul meci, cel cu FC Arges, este cel mai greu. ... Daca ar fi sa ne luam dupa rezultatele Stiintei din primele doua etape, ar trebui sa ne ingrijoram, dar in fotbal un meci nu seamana cu altul, cum se spune.
La un moment dat, Stinga (care s-a antrenat doar doua zile pentru acest meci decisiv intr-un fel) coordona intreg stadionul. ... Lacatus nu a putut sa-si mobilizeze jucatorii, sa-i faca sa se autodepaseasca la acest meci. ... A castigat acest meci din talentul tuturor, adica al conducatorilor, antrenorilor si jucatorilor.
Si, spre deosebire de altii, nici macar nu ma pling ca am pierdut timpul in cele trei ore de avanpremiera, meci, discutii despre meci si interviuri.
google-analytics.com