Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (5.26 secunde)
4-6 Nu voi uita niciodata acest meci, a afirmat Simona Halep dupa finala de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nu va uita niciodata finala jucata sambata la Roland Garros si pierduta in trei seturi in fata rusoaicei Maria Sarapova.
- cate un meci din optimi si trei din grupe: ... - cate un meci din sferturi si trei din grupe: ... ROMANIA va organiza un meci din optimi si 3 din grupe la EURO 2020.
Ciudat este faptul ca Federatia Romana de Handbal a dat unda verde acestui meci intr-o sala care nu are avizul necesar de la pompieri, mai precis sala cu pricina este in aceeasi situatia in care s-a aflat si Sala Polivalenta din municipiul Calarasi, la finele anului trecut.
Romania a facut cel mai slab meci al sau la EURO 2016 si a pierdut dupa 68 de ani in fata Albaniei, prin golul marcat de Armando Sadiku (43).
Argentina a fost umilita de Croatia, iar rezultatul din acest meci duce echipa lui Modric in optimile CM 2018. ... Daca islandezii se vor impune, argentinienii vor trebui sa bata la un superscor in ultima etapa, iar Croatia sa castige si cel de-al treilea meci.
La conferința de presa ce a urmat acelui meci, Halep a deconspirat tactica pe care o va aborda in meciul cu mezina familiei Williams: Am batut-o doar o data in viata, asa ca nu pot spune prea mult despre acest meci.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Nu s-a uitat deloc la meci" "Au avut o ocazie sau doua, noi am controlat meciul. ... Nu s-a uitat deloc la meci. ... Sunt convins ca va fi meci greu cu Rapid", a declarat Dan Petrescu dupa meci.
Noua infruntare a fost un adevarat meci de K1, de fapt o bataie in toata regula, fara limite! ... In fine, dupa ce a incasat ca un sac de box, Basescu incearca sa revina in meci. ... Meci de meci - de nivel international!
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
Craiovenii se tem de Miercurea Ciuc Dupa aproape doua saptamani distanta de la ultimul meci oficial, baschetbalistii de la SCM-U Craiova au astazi meci. ... Baietii se pregatesc de doua saptamani fara sa dispute vreun meci oficial, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, care au dus la amanarea a doua partide.
Handbalistii de la CS Universitatea Craiova au castigat, duminica, primul meci oficial disputat anul acesta. ... un meci frumos. ... din Banie au facut cel mai bun meci al sezonului:
2) Piturca e incantat de ce a vazut cu Uruguay, dar se teme din cauza ca s-au accidentat prea multi jucatori in acest meci. ... Au fost greseli personale, insa a fost un meci amical, cu o repriza secunda foarte buna.
Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu. ... Avem meci de finala, finala de Cupa Campionilor, asa le-am zis jucatorilor.
Am incercat sa mai smulgem un meci, sa le mai oferim suporterilor nostri inca un meci in sala in sezonul acesta si, daca a fost si un cadou de ziua mea, ma bucur cu atat mai mult.
Fetele lui Sorin Patrascu au fost invinse, sambata, pe teren propriu, de echipa din Targu Mures cu scorul de 3-1 intr-un meci din cadrul etapei a patra din play-off. ... "A fost un meci disputat si imi pare rau ca nu am obtinut macar un egal.
Sau macar intr-un meci egal. ... Sigur, acum vorbim dupa meci", a mai spus Piturca. ... Arbitrajul bata-l vina Daca imediat dupa meci a refuzat sa comenteze arbitrajul, de aceasta data Victor Piturca s-a dezlantuit impotriva scotianului Craig Thompson, despre care a spus ca a avantajat clar reprezentativa Olandei.
"A fost un meci intre PITICI si ELEFANTI! Le-am cantat Ale ale ale, la revedere cainilor!" REACTIA lui Gigi Becali dupa Dinamo 0-2 Steaua "Niciodata nu am vazut un meci atat de lejer.
Diseara avem meci de baraj cu Grecia. Adica eu n-am niciun meci, ca nu mai ies in chiloti, pe iarba, la varsta asta. ... Deci meci. ... Deci meci, ambat, Piti, mondiale, greci, halva si veselie.
21-17 Romania a avut o seara magica si a invins Ungaria cu 21-17 in al patrulea meci din grupa D. Miine, de la ora 20:15, avem meci cu Cehia.
google-analytics.com