Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (8.24 secunde)
castigatoare meci 53 — castigatoare meci 54, la Rio de Janeiro (meciul 57) 23,00: castigatoare meci 49 — castigatoare meci 50, la la Fortaleza (meciul 58) • Sambata 5 iulie: ... castigatoare meci 55 — castigatoare meci 56, la Brasilia (meciul 59) 23,00:
castigatoare meci 53 — castigatoare meci 54, la Rio de Janeiro (meciul 57) -23,00: castigatoare meci 49 — castigatoare meci 50, la la Fortaleza (meciul 58) Sambata 5 iulie: ... castigatoare meci 55 — castigatoare meci 56, la Brasilia (meciul 59) -23,00:
Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa: ... Ungaria - Romania 1-2 (Grupa I Europa/Africa) Sorana Cirstea castiga primul meci cu Reka-Luca Jani:
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Echipa nationala a Romaniei a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Xhaka, Shaqiri, Seferovic, Mehmedi Romania va juca azi, de la ora 19:00, cel de-al doilea meci din Grupa A la Campionatul European de fotbal din Franta.
Ultimul meci cu Albania a avut loc pe 31 mai 2014, cand tricolorii s-au impus cu 1-0 la Yverdon (Elvetia), prin golul marcat de Razvan Rat (82).
Romania - Portugalia 15-7 Romania a reusit sa castige primul meci din Cupa Europeana a Natiunilor din 2012, scor 15-7, impotriva reprezentativei Portugaliei.
Nu am fost eu la meci. ... Exista insa si posibilitatea sa ii dam sansa sa faca un meci si eu sa lupt la Montreal cu un alt adversar si dupa aceea sa boxam impreuna. ... Eu sper ca la un viitor meci sa fie cu totul altceva.
Adi Mutu a vorbit la conferinta de presa despre meci si despre faptul ca s-au vandut toate biletele.
Data viitoare, poate facem un meci de box. ... Mircea Badea a declarat, in prima pauza din "Confruntarea Greilor", ca scopul acestui meci este donarea de fonduri unei fundatii care se ocupa de tineri "Echipa lui Ciutacu conduce, ei conduc cu 10, noi avem 7.
Antrenorii au vorbit despre greselile de arbitraj fara sa acuze Dupa meci, antrenorii celor doua combatante au vorbit despre spectaculozitatea jocului, evitand sa discute prea mult despre prestatia brigazii de arbitraj.
Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata formatiei BCM-U Pitesti, scor 77-64 (20-14, 12-19, 14-19, 31-12), intr-un meci contand pentru etapa a 17-a din Divizia A.
Daca in primul meci diferenta a fost facuta sub panou, in cel de-al doilea, experienta superioara a gazdelor si banca de rezerve mai lunga si mai valoroasa au contat decisiv.
Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
Decizia este unanima si romanul devine noul campion la categoria semigrea in versiunea NABF FINAL DE MECI intre Lucian Bute si rusul Denis Grachev.
Romania a pierdut si ultimul meci de la Euro 2012, 23-25 cu Germania Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, joi, la Novi Sad, de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 25-23 (16-9), in ultimul meci din grupa principala II a Campionatului Europeam din Serbia si a ratat si ultima sansa de a juca pentru locurile 5-6.
Delia Antal se pregateste de meci! ... Actrita si regizoarea s-a hotarat pe ultima suta de metri sa mearga la meci.
google-analytics.com