Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (3.35 secunde)
Cel mai mic numar de insolvente s-a inregistrat in Olt, unde, potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), au intrat in insolventa doar patru societati, fata de sapte in aprilie si 11 firme in martie.
si in 2018 se mentin bonificatiile pentru cei care platesc integral taxele si impozitele pana la 31 martie. ... 31 Martie 2018 - Termen 2: 30 Septembrie 2018 Plata integrala a debitului anual, inainte de 31 Martie 2018, in cazul persoanelor fizice, beneficiaza de 10% reducere.
Incepand de luni, 9 martie 2015, tinerii din Bucuresti (deopotriva liceeni si studenti) sunt asteptati sa ia parte gratuit la conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.
Acest dosar a fost clasat abia in martie 2016, exact in timp ce detinea functia de Prim Ministru. ... La fel se inregistra si in luna martie 2018, cind nici un sondaj de opinie nu arata ca Partidul lui Dacian Ciolos ar intra in preferintele populatiei!
Horoscopul RELATIILOR pentru saptamana 12-18 martie 2018. ... Horoscopul saptamanii 12-18 martie 2018 are drept eveniment astral principal Luna Noua din Pesti.
Pana pe 5 martie vom incheia discutiile privind aliantele locale intre PSD si ACD.
De miercuri, 16 martie, Emil Boc nu mai poate fi considerat primul ministru al Romaniei.
Afaceristul gorjean Gheorghe Sucitu a cumparat in noiembrie 2004 trei terenuri in zona ARTEGO Tirgu Jiu cu un miliard de lei si le-a vindut dupa cinci luni Complexului Energetic Rovinari cu 5,6 miliarde de lei • Loturile au fost cumparate de CE Rovinari pentru construirea de case pentru viitorii stramutati • Ion Pisc, directorul CE Rovinari, a declarat ca a dispus o ancheta pentru a se verifica modul in care au fost achizitionate terenurile • Comisia de ancheta de la CE Rovinari a constatat ca totul s-a derulat legal • Alta persoana a cumparat in august 2004 un teren cu 6.000.000 de lei si l-a vindut in martie 2005 tot Complexului Energetic Rovinari cu peste 300.000.000 de lei, adica de 50 de ori mai mult Complexul Energetic (CE) Rovinari a achizitionat in luna martie a acestui an mai multe loturi de teren in Tirgu Jiu care au fost platite cu sume de citeva ori mai mari decit cele cu care fusesera achizitionate initial de catre speculanti.
Raportat la nivelul din februarie 2007, productivitatea a fost in martie cu 11,4% mai mare. Pe de alta parte, salariile au crescut in martie fata de februarie cu doar circa sapte procente, si asta mai mult datorita primelor acordate cu ocazia Pastelui.
Primii bani ce trebuia virati la firmele de asigurari, în contul personal al fiecarui aderent, sunt aferenti lunii martie 2008.
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012.
Gandeste UNIQA!” se desfasoara in perioada 12 Martie â€" 3 Mai 2015 si se concretizeaza prin spoturi TV (PRO TV, Prima TV, RTV, Realitatea TV, National Geographic, AXN, AXN Black, AXN White, Paramount Channel, Comedy Central Extra, TLC, Realitatea TV Cluj, Transilvania Live), prin microsite-ul:
Turneul National FOTBAL MUZICAL va fi debuta vineri, 24 martie, ora 19.00, la Iasi (Sala Polivalenta). ... vineri 24 martie: Iasi / sambata 25 martie: Botosani / duminica 26 martie: Buzau / luni 27 martie: ... 28 martie:
Turneul National FOTBAL MUZICAL va fi debuta vineri, 24 martie, ora 19.00, la Iasi (Sala Polivalenta). ... vineri 24 martie: Iasi / sambata 25 martie: Botosani / duminica 26 martie: Buzau / luni 27 martie: ... 28 martie:
Google omagiaza femeile printr-un logo special de 8 Martie Google si-a schimbat, marti, logoul de pe pagina principala, pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, noua imagine sugerand in mod simbolic ipostaze ale femeii moderne.
Logoul Google de astazi, 20 martie 2012, prin care sarbatoreste echinoctiul de primavara, sugereaza ca primavara isi intra in drepturi. Luna martie aduce primavara.
Google marcheaza ziua de 8 MARTIE cu un doodle special Ziua Internationala a Femeii ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII se sarbatoreste anual pe 8 Martie, iar Google o marcheaza si in 2017 cu un doodle special.
Ziua internationala pentru eliminarea discriminarii rasiale este marcata anual, la 21 martie, incepand din 1961. ONU a decis ca in perioada 21 martie - 28 martie, sa fie celebrata "Saptamana solidaritatii cu popoarele care lupta impotriva rasismului si a discriminarii rasiale".
• Ii puteti citi articolele atat pe blogul personal, pe care scrie din martie 2006, cat si pe blogul Marketing20, un proiect dedicat in totalitate marketingului si comunicarii in mediul online.
Sambata, 18 martie 2017, a avut loc lansarea mondiala a mult-asteptatei animatii 3D Smurfs: ... Animatia va rula in avanpremiera din 25 martie a.c.
google-analytics.com