Cautare

535 de rezultate pentru "lupte" (2.87 secunde)
Premierul Emil Boc indeamna prefectii sa se lupte cu Realitatea si Antena 3. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, l-a criticat, luni, pe primul ministru Emil Boc, afirmand ca acesta indeamna prefectii sa se lupte cu televiziunile Realitatea si Antena 3.
In cele doua camere ale parlamentului nu se duc lupte pentru pregatirea integrarii Romaniei in Europa; nu se duc lupte pentru rezolvarea crizelor din Sanatate, din Invatamant, din Cultura; nu se duc lupte pentru a micsora neincrederea romanilor in institutii, in partide si chiar in valorile democratiei.
In cele doua camere ale parlamentului nu se duc lupte pentru pregatirea integrarii Romaniei in Europa; nu se duc lupte pentru rezolvarea crizelor din Sanatate, din Invatamant, din Cultura; nu se duc lupte pentru a micsora neincrederea romanilor in institutii, in partide si chiar in valorile democratiei.
In favoarea surorii sale Helene va duce, cu o furie sporita, lupte care isi vor da roadele, mai ales cind va obtine posibilitatea de-a o indruma pana la bacalaureat, impotriva dorintei mamei lor, care spera sa scoata macar o singura buna burgheza, din doua fete!bSimone insasi s-a pomenit ca i s-a interzis, la vremea aceea, candidatura ca studenta la Scoala Normala Superioara si frecventarea cursurilor de filozofie de la Sorbona!
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. ... Liderul democrat sustine ca nu exista nici un fel de grupare care sa se lupte in detrimentul celeilalte, ci exista o singura grupare, cea a PD.
El a precizat insa ca Adrian Nastase trebuie sa decida daca vrea sa se "lupte" cu Justitia sau cu partidul. ... Adrian Nastase trebuie sa decida daca doreste sa se lupte cu Justitia (...) si cu partidul in acelasi timp", a afirmat liderul PSD.
Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, a declarat pentru NewsIn ca nu intentioneaza sa atace la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) legea uninominalului a USL pentru ca poporul a votat printr-un referendum ca doreste acest tip de vot si ca el nu se poate opune cetatenilor, adaugand ca lasa partidele sa se "lupte".
Acestia, impreuna cu directorii supermarketurilor, sunt acuzati ca au organizat si pus la punct o vasta retea de lupte ilegale de pensionari. "Sub pretextul promotiilor la tigai sau bormasini zeci de lupte ilegale intre pensionari s-au desfasurat pe tot cuprinsul tarii.
Liderii marcanti ai PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, au sunat goarna in teritoriu si i-au indemnat pe toti membrii partidului sa se mobilizeze si sa lupte cu toate fortele impotriva actualei Puteri.
Nu el este cel care trebuie sa lupte cu politizarea aparatului, ci chiar politicienii trebuie s-o respinga, nu un functionar care are un salariu de 1.100 de lei, de 1.500 de lei, de 2.000, de 3.000 de lei - un bun functionar cu vechime;
Pe de alta parte, ei, ca fiecare politician cu personalitate, e normal sa se lupte, sa se zbata, in niste limite, bineinteles, in masura in care au programe si pot sa aiba dezbateri pe ele cu privire la dezvoltarea Craiovei. ... Cine doreste sa lupte, se lupta pentru fiecare bucatica.
Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte libere. ... Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte. ECHIPE SCOLARE Handbal, Volei, Baseball, Canotaj, Atletism; CS. Fortus Calarasi - sectie culturism
Chiar daca Tara Bascilor a devenit intre timp o regiune cu o autonomie sporita, teroristii basci continua sa lupte pentru o independenta totala, sprijiniti fiind si de consangenii lor din sudul Frantei.
Se dau lupte in adevaratul sens al cuvantului; ... Au loc lupte de strada in principalele orase din Romania. In perioada 16-22 Decembrie 1989 situatia centralizatoare a victimelor era urmatoarea:
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
Liberalii sint dispusi sa lupte chiar si impotriva colegilor de Alianta pentru ca votul uninominal sa fie introdus in tara noastra. ... In plus, membrii partidelor importante vor fi preocupati sa se lupte intre ei in loc sa se concentreze asupra problemelor care ii framinta pe cetateni.
Premierul a afirmat ca, probabil, a venit momentul ca presedintele Basescu sa raspunda acum pentru o atitudine inexplicabila prin care s-a implicat cu indarjire in conflicte si lupte care au provocat probleme societatii.
De altfel, atat liberalii, cat si udemeristii sustin ca vor face lobby pentru judetul Bihor si ca vor face front comun cu orice alta formatiune politica ce va dori sa lupte pentru acest deziderat.
Dar PSD a uitat sa lupte, sa muste, sa fie radical. ... Poate Ponta, care are si motive sa se lupte, are ceva de demostrat, si chef de incaierare, sa le puna la slabit.
PSD si PNL trebuie sa se lupte pentru a castiga principalul rol in opozitie O eventuala parafare a unei aliante PSD-PNL ar aduce prejudicii grave social-democratilor, iar, istoria recenta a colaborarilor dintre cele doua partie demonstreaza acest fapt, avertizeaza Vasile Dancu.
google-analytics.com