Cautare

1107 de rezultate pentru "lupte libere" (3.13 secunde)
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata. ... Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat, duminica dimineata. ... Pasajul subteran de la Piata Presei Libere face legatura intre Sos.
Cu toate ca in urma cu cateva zile premierul Calin Popescu Tariceanu ameninta cu desfiintarea zonelor libere din Romania, daca se va dovedi ca investitorii nu beneficiaza de avantajele prevazute in lege, reprezentantii Zonei Libere Galati au declarat ca acest lucru nu ar fi posibil, mai ales ca aici nu sunt astfel de probleme.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Inscrierile la gradinite continua pana pe 30 august pe locurile ramase libere Inscrierile in invatamantul prescolar continua pană pe data de 30 august doar pe locurile rămase libere, precizeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti intr-o nota adresata inspectoratelor scolare de sector.
Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf, dinspre Piata Presei Libere catre Piata Arcul de Triumf, precum si banda III de circulatie pe Sos. Bucuresti - Ploiesti (dinspre Fantana Miorita catre Piata Presei Libere);
Zonele libere, care reprezinta "o ramasita" a perioadei in care Romania nu era membru al Uniunii Europene, ar putea fi desfiintate daca se constata ca oamenii de afaceri care lucreaza in aceste zone nu beneficiaza de avantaje, a declarat, joi, premierul Calin Popescu Tariceanu.
Primaria vrea sa faca trei pasaje subterane la Piata Presei Libere Pasajul de la Piata Presei se complica. ... Schimbare radicala la proiectul Pasajului subteran de la Piata Presei Libere, operata de arhitectii din Comisia de Urbanism si Amenajarea teritoriului de la Primaria Capitalei.
Cum arata Pasajul de la Piata Presei Libere. Cand va fi gata Pasajul de la Piata Presei Libere prinde contur. ... Lucrarile la Pasajul subteran Piata Presei Libere au fost demarate in martie 2014, iar in primavara acestui an pasajul ar trebui sa fie gata.
Premierul Emil Boc indeamna prefectii sa se lupte cu Realitatea si Antena 3. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, l-a criticat, luni, pe primul ministru Emil Boc, afirmand ca acesta indeamna prefectii sa se lupte cu televiziunile Realitatea si Antena 3.
In cele doua camere ale parlamentului nu se duc lupte pentru pregatirea integrarii Romaniei in Europa; nu se duc lupte pentru rezolvarea crizelor din Sanatate, din Invatamant, din Cultura; nu se duc lupte pentru a micsora neincrederea romanilor in institutii, in partide si chiar in valorile democratiei.
In cele doua camere ale parlamentului nu se duc lupte pentru pregatirea integrarii Romaniei in Europa; nu se duc lupte pentru rezolvarea crizelor din Sanatate, din Invatamant, din Cultura; nu se duc lupte pentru a micsora neincrederea romanilor in institutii, in partide si chiar in valorile democratiei.
Era nevoie de o solutie politica stabila, ce nu putea sa rezulte decat in urma unor alegeri libere, in conditii de pluralism politic. ... Organizarea de alegeri libere in cursul lunii aprilie.
De altfel, acesta a mai precizat ca la momentul actual grupul social al penitenciarului dispune de 5 garsoniere libere.
Companiile care au efectuat investitii importante in zonele libere pana la 1 iulie 2002 pot beneficia de scutirea de la plata impozitului pe profit pana la sfarsitul acestui an, potrivit Mediafax, care citeaza Consiliul Concurentei.
Aceste regiuni trec drept "libere" sau "partial libere", in timp ce Madagascar este considerata "non-libera". ... Totodata, in Asia, Bangladesh si Boutan au trecut de la statutul de tari "non-libere" la cel de "partial libere".
Acestora li se adauga pasajele de la Charles de Gaulle sau Piata Presei Libere, la care lucrarile ar fi trebuit sa fie in plina desfasurare, dar al caror termen de incepere ramane necunoscut.
Autoritatile se pregatesc sa inaugureze pasajul rutier subteran de la Piata Presei Libere. ... Edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a considerat intotdeauna constructia pasajului subteran de la Piata Presei Libere drept proiectul lui de suflet.
- R413 Bucur Obor - Afumati - Sindrilita - R419 CFR Progresul -Bumbacaria Jilava - R421 Ghencea - Cornetu - R422 Ghencea - Domnesti - Darvari - R423 Ghencea - Teghes - R424 Ghencea - Clinceni - R425 Ghencea - Ordoreanu - R426 Ghencea - Pruni - R428 Depoul Alexandria - Magurele - Alunisu - Jilava - R432 Pacii (Valea Cascadelor) - Zurbaua - R434 Lujerului - Chiajna - R436 Cartier Damaroaia - oras Buftea - R439 Piata Sudului - Popesti-Leordeni (Danubiana) - R440 Piata Sudului - Romprim - Leordeni - R441 Piata Presei Libere - Ostratu (Corbeanca) - R442 Piata Presei Libere - Otopeni - R443 Piata Presei Libere - Peris - R446 Piata Presei Libere -Silistea Snagovului - Gruiu - R452 Republica - Islaz - R454 Republica - Pantelimon (Ferma) - R455 Republica - Dobroiesti - R458 Republica - Branesti (str.
Liderul lumii libere Ma scoate din sarite indaratnicia cu care, atunci cand vorbesc despre presedintele lor, americanii tin mortis sa-l proclame "liderul lumii libere".
De aceea, am depus in Parlamentul Romaniei legea cu privire la posibilitatea acordarii unei zile libere pentru parintii care doresc sa fie alaturi de copiii lor in prima zi de scoala.
google-analytics.com