Cautare

64 de rezultate pentru "luceafaru" (2.84 secunde)
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Matrasit din conducerea comisiei menite sa pazeasca „integritatea morala” a PSD-istilor, Antonie Iorgovan il va reprezenta pe Ion Iliescu in dosarul mineriadei din 13-15 iunie.
Scoala nr. 35 "I.D. Sarbu" din Craiova a marcat ieri Ziua Europei printr-o suita de manifestari cultural-istorice. Potrivit conducerii unitatii, din programul dedicat evenimentului nu au lipsit sesiunile de referate si comunicari pe teme istorice realizate de elevi, coordonati de profesorii scolii:
Judecatoria Sectorului 5 a acceptat ieri propunerea de eliberare conditionata a lui Miron Cozma facuta, luata saptamana trecuta, de Comisia Speciala de la Penitenciarul Rahova.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, vrea sa isi lanseze noul partid - Partidul Muncitorilor - dupa finalizarea alegerilor prezidentiale.
Organizarea editiei din acest an a Zilei Orasului va costa bugetul local 3,2 miliarde de lei, asa au stabilit ieri consilierii locali satmareni.
Firmele fantoma continua sa-si faca de cap in Constanta, in ciuda eforturilor depuse de Garda Financiara.
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
Am in biblioteca pe care mi-a lasat-o mostenire mama mea, scriitoarea Areta Sandru, 5 carti semnate de Sanziana Pop: - Nu te lasa niciodata, prefata de Gh.
Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe.
Formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina s-au intalnit ieri-seara, pe stadionul "Municipal", intr-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii a II-a, seria a 2-a.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Conducatorii formatiei Gaz Metan Severin se pregatesc sa finalizeze dosarul de licentiere, maine urmand sa-l depuna la Comisia prezidata de Viorel Duru.
Observator de Calarasi informeaza: Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a.
a1.ro : Observator special: Actori de mare clasa. Maia Morgenstern, "Luceafarul diminetii" A fost si este considerat cel mai greu rol feminin de la Hollywood!
Jurnalul National: Marius Tuca: De ziua tatalui meu Ti-am spus de atunci, de cand eram foarte mic, Sa nu te joci cu sentimentele mele de copil.
Liliana Petrus s-a nascut in 8 martie 1965, in localitatea Carastau, judetul Hunedoara. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Bucuresti - 1991.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
Azi, 25 iulie, este ziua de nastere a prozatoarei si jurnalistei Areta Sandru (n. 25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - d.
google-analytics.com