Cautare

635 de rezultate pentru "liste" (6.12 secunde)
Ponta le-a sugerat senatorilor si deputatilor de Gorj sa voteze motiunea, indiferent de culoarea politica, pentru ca au fost alesi pe liste uninominale si nu pe liste de partid.
Ponta le-a sugerat senatorilor si deputatilor de Gorj sa voteze motiunea, indiferent de culoarea politica, pentru ca au fost alesi pe liste uninominale si nu pe liste de partid.
Aproximativ 1,6 milioane de alegatori au fost chemati ieri la urne sa aleaga 120 de deputati in Parlament, impartiti pe 29 de liste, intre care sapte albaneze si opt sarbe.
Conform surselor Hotnews.ro, participarea PSD-PNL-PC pe liste comune la alegerile locale si parlamentare este principala problema la care nu s-a gasit o solutie. Liberalii si conservatorii au cerut paritate pe liste, in timp ce PSD doreste o pondere de 60 la 40 pentru nominalizarea candidatilor la parlamentare.
Liderii Aliantei de Centru Dreapta PNL-PC si cei ai PSD trebuie sa cada de acord cu privire la candidaturile pe liste comune si la impartirea primelor functii in stat. ... candidaturile pe liste comune si primele functii in stat;
Ion Iliescu nu crede ca paritatea pe liste ar fi normala in alianta PSD - PNL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca ideea de paritate pe listele electorale ale viitoarei aliante dintre social-democrati si Alianta de Centru Dreapta PNL-PC ar fi o gandire mecanica, care nu ar corespunde realitatii din teritoriu.
Crin Antonescu a precizat ca reprezentarea pe liste la alegeri va fi paritara, 50% PNL si 50% PSD.
Pentru ca el obliga practic cele doua partide sa mearga de jos pana sus pe liste comune la alegerile locale. ... De aceea, initiative precum cele anuntate de Dan Motreanu, anume de a modifica protocolul Uniunii Social Liberale, impunand candidaturi si liste unice la nivelul intregii tari trebuie salutate.
Daca ar fi fost vot pe liste, credeti ca ar fi castigat tot candidatul PDL? ... Este foarte greu sa ne pronuntam, dar cred ca ar fi fost mult mai greu, daca era vot pe liste.
Ei spera ca suma rezultatelor la individual sa fie mai mare decat daca s-ar candida pe liste, unde s-ar manifesta votul politic.Daca sondajele crediteaza acest partid cu 20 la suta, liderii PDL spera ca, prin vot uninominal, sa stranga mandate mai multe decat acest procent.
Victor Ponta cere ca "tradatorii" sa nu se mai afle pe listele USL Co-presedintele Uniunii Social Liberale, Victor Ponta, a facut, duminica, la Botosani, un apel la organizatiile partidului sa nu includa pe liste la alegerile parlamentare de anul viitor candidati "tradatori".
Primarul Craiovei - membru al PDL, dar care si-a facut cunoscuta intentia de a candida pentru un nou mandat din partea UNPR - se declara impotriva unei liste comune de candidaturi din partea celor doua partide, aliate in prezent la guvernare.
Cine nu doneaza indemnizatia de parlamentar nu va mai fi pe liste Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca toti parlamentarii USL sunt obligati sa isi doneze indemnizatiile din lunile in care sunt in protest parlamentar, cei care nu o vor face urmand sa "paraseasca" partidele care formeaza Uniunea.
Parlamentarii partidului zburau spre toate zarile, dezvaluind ca li se cer sume de pina la 700 de milioane de lei pentru a ramine pe liste. ... "Lichelele nemultumite, cohorte intregi de lichele au parasit PNTCD pentru ca nu au mai gasit loc pe liste, pentru ca sondajele ne sunt nefavorabile.
Liderul social-democrat s-a aratat impotriva revenirii la votul pe liste la alegerile parlamentare si si-a exprimat disponibilitatea de a discuta despre un sistem de vot majoritar in doua tururi. "Reintoarcerea la liste nu este fezabila in acest moment.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
Prin efortul tuturor institutiilor, aceste liste au fost curatate. Dupa acest referendum, CCR ne-a cerut date privitor la aceste liste si a cerut lamuriri cu privire la precizia cu care au fost furnizate anumite date.
Conform legii, in fiecare an, aceste liste trebuie actualizate pana la 31 martie. ... Iar al doilea motiv este ca originalul acestor liste a fost furat de procurorul Marius Iacob de la Parchetul General.
Asadar, Autoritatea Electorala Permanenta nu mai intocmeste asemenea liste, cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate avand in schimb dreptul de a vota in mod liber in strainatate pe liste electorale suplimentare (...) Ratiunea pentru care acesti cetateni nu sunt inscrisi in listele electorale permanente rezida in faptul ca nu au domiciliul in tara astfel incat numarul acestora nu poate influenta cvorumul legal de participare la referendum, respectiv majoritatea persoanelor inscrise pe listele electorale permanente" ERATA Curtea Constitutionala - din cate se pare pana acum, un judecator de la Curtea Constitutionala, a trimis luni seara o precizare catre Guvern, prin care arata ca, dintr-o eroare, un paragraf esential nu a fost introdus in decizia luata saptamana trecuta, cu privire la organizarea referendumului pentru demiterea presedintelui.
Pentru Becali, insa, acest lucru ar insemna imposibilitatea candidaturii pe listele liberale, pentru ca legea nu accepta independenti pe liste de partid. ... pentru a-l accepta pe liste.
google-analytics.com