Cautare

7103 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori suceava" (3.27 secunde)
- "Am vazut gangavi care se numesc profesori care n-au reusit sa termine o fraza, sa spuna mare lucru. Alti profesori spun Consiliul Europei, in loc sa spuna Consiliul European.
Din citeva mii de profesori din judetul Galati, doar 17 au declarat in mod oficial statului faptul ca obtin, in timpul liber, cistiguri suplimentarea din acordarea de meditatii.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
La aceeasi pregatire profesionala, ei au salarii mai mici decât unii profesori, desi muncesc mai mult decât acestia. ... Dar cei mai multi profesori universitari din Banie au vechimi mai mari de zece ani si titluri de doctori.
La aceeasi pregatire profesionala, ei au salarii mai mici decât unii profesori, desi muncesc mai mult decât acestia. ... Dar cei mai multi profesori universitari din Banie au vechimi mai mari de zece ani si titluri de doctori.
profesori universitari din Craiova. ... In 2008, doi profesori universitari din Banie au castigat 315.688 de lei (26.307 lei pe luna), respectiv 305.090 de lei (25.424 de lei pe luna) si ocupa locurile sase si opt in topul celor mai bine platiti oameni din Dolj.
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Sigur, cam pe nimeni nu intereseaza atragerea copiilor spre citit, nici pe profesori, nici pe parinti, si de ce ar fi copiii mai prejos?
Si sa cerem Guvernului, ca, prin Ministrul Educației si cu sprijinul Primului-Ministru, sa introduca de urgenta facilitati care sa nu mai transforme si acest an intr-o povara atat pentru profesori dar mai ales pentru parinti.
La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
çntre cei plecati se numara destui profesori si invatatori care si-au luat lumea in cap din cauza conditiilor mizere din tara. ... De la Abramburica la marele psihoterapeut care viseaza retea de calculatoare in tot catunul din varful muntelui, dar lasa scolile fara profesori si biblioteci.
Unele scoli fac ore, altele nu, unii profesori fac greva, altii fac ore pentru ca nu vor sa li se taie ceva din salariu. ... Poate e semn bun asta la profesori.
Poate, la vremea respectiva, multi profesori corecti s-au simtit jigniti, dar titlul se confirma azi. ... Directori, profesori universitari, procurori, judecatori, generali si colonei faceau temenele si ii pupau, cu evlavie, dosul. ... Din pacate, unii profesori vor plati cu locurile de munca nesabuintele si furtisagurile altora.
bietii profesori (unii, cei filmati cu telefoanele mobile si apoi aratati la tv) sunt umiliti aproape zilnic de loaze ale unor parinti cu bani. Dar, pe de alta parte, aceeasi "bieti profesori" si-o fac cu mana lor pentru ca au uitat sa fie cu adevarat profesori.
Habar n-am daca mai exista profesori, pentru ca nu mai sunt elev.
'Nimeni pana acum nu a oferit o lista concreta cu oamenii platiti de Vantu si cu sumele adesea fabuloase pe care s-au vandut constiinte din lumea presei, din lumea politica, dar si din lumea artistica.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
google-analytics.com