Cautare

7103 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori suceava" (5.33 secunde)
Liberalii suceveni cer schimbarea lui Paul Iftimie din functia de loctiitor al pretedintelui Biroului Electoral Municipal (BEM) Suceava, constituit pentru alegerile locale din iunie, a declarat. Anuntul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de viceliderul PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc.
Deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardau a cerut miercuri Guvernului sa aloce resurse tuturor judetelor afectate de inundatii, indiferent de partidele din care provin alesii locali si judeteni.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Diferenta a dat-o unei firme din Suceava care intermediaza locuri de munca in Italia. ... Este din Suceava si precum alte sute de mii de romance din Peninsula a ingrijit o batrina. ... Iulian este din Suceava, are 23 de ani si a parasit Romania imediat dupa majorat.
Constructia unei autostrazi care sa lege judetele din Moldova la reteaua europeana de autostrazi poate incepe doar dupa ce Uniunea Europeana va aviza acest culoar de transport rutier, potrivit Mediafax, care citeaza autoritatile din Suceava.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
Odata cu aprobarea bugetului consolidat de stat pe 2010, exista sanse reale ca drumul Botosani-Suceava sa fie reabilitat in cursul acestui an.
Suceava si romanii plecati in strainatate Surprinzator, Bucuresti este de abia pe cincea pozitie in acest clasament. ... Anume, judetul Suceava! In timpul recesiunii s-au ridicat in Suceava 6.973 de locuinte! ... Dupa Suceava urmeaza Constanta!
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR.
In judetele Vrancea, Botosani si Suceava, din cauza apelor revarsate, au fost avariate 39 depoduri si podete.
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Conform legii, dupa demisia lui Muntean, care se afla in stare de incompatibilitate cu functia de deputat, ar fi trebuit validat urmatorul candidat de pe lista parlamentara comuna a Aliantei D.A.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
- Demararea unei actiuni in instanta pentru obligarea Guvernului, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa actualizeze lista medicamentelor compensate;
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
google-analytics.com