Cautare

8989 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare constanta" (7.88 secunde)
Asta era inainte de construirea autostrazii Bucuresti- Constanta. ... Nici un cuvant despre Calarasi si imprejurimile sale in aceste note de calatorie.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Judetul Constanta a avut, in cei 17 ani de democratie parlamentara, peste 60 de deputati si senatori. ... Practic, un singur parlamentar din Constanta are probleme cu justitia, deputatul Stelian Dutu fiind trimis in judecata pentru abuz in serviciu.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
LISTA ACTUALIZATA a cladirilor cu risc seismic Un numar de 190 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Proaspat intors de la intalnirea Ligii Alesilor Locali ai PNL, consilierul judetean Victor Manea este mai convins ca niciodata ca un oras precum Constanta trebuie sa aiba parte de "o gandire rationala in ceea ce priveste cheltuirea banilor".
Primaria Constanta a organizat vineri o intalnire cu mai multi arhitecti locali, in cadrul unei dezbateri intitulate "Valori estetice si urbanistice ale municipiului Constanta"- "Locuinte Colective".
Manifestarea s-a desfasurat la Hotelul Rex din Mamaia, pe parcursul a doua zile si a fost organizata de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (U.S.A.I.D.), ca parte a Programului ECOLINKS, si de Serviciul Comercial al Statelor Unite din Bucuresti, in cooperare cu Ministerul Economiei si Comertului, Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta si Universitatea "Ovidius" Constanta.
La Constanta, Partidul Democrat nu a excelat niciodata la capitolul armonie, intelegere sau cele mai intelepte decizii - si nu ne referim aici la deciziile dictate de la centru (nici acestea obligatoriu extraordinare).
Un candidat comun al Aliantei PNL-PD la Primaria Constanta ar fi solutia ideala, in sensul ca, in aceasta formula, sansele de castig sunt mult mai mari, a declarat, din nou, senatorul liberal Puiu Hasotti, cu ocazia celei mai recente conferinte de presa sustinuta la sediul PNL.
google-analytics.com