Cautare

8989 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare constanta" (3.44 secunde)
Nivelul datoriilor neachitate de RADET Constanta catre sucursala locala a Electrocentrale SA (CET) se ridica in prezent la peste 800 mld. ... La randul lor, consumatorii din municipiul Constanta au datorii pentru energia termica furnizata de CET prin intermediul regiei de distributie a agentului termic, in cursul iernii precedente.
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. ... in conformitate cu Legea 10/2001 prin Biroul executorului judecatoresc Constantin Adrian Stoica din Constanta.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
PDL Constanta continua sa faca o figura proasta dupa scandalul din ultima perioada, generat artificial intr-o anumita masura de rezultatele obtinute in alegerile locale.
Liderii organizatiilor din Regiunea de Sud-Est ale PD-L (printre care si Constanta) s-au reunit pentru a stabili primii 5 candidati pe lista pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie. ... Lista, potrivit presedintelui PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias, va fi inaintata luni Comisiei de evaluare a candidaturilor.
Liberalii s-au intrunit duminica, 2 decembrie a.c., pentru a discuta, printre altele, rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European. Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
Agentii de vanzare Daewoo au emis in doar cinci zile lucratoare Note de acceptare pentru toate cele 4.576 de autoturisme alocate marcii Daewoo, inscrierile incepand pe 6 iulie.
Nicolae Marghiol impreuna cu contabilul Primariei nu s-au dat deoparte nici de la falsificarea actelor contabile, ca sa le fie bine, asa incat, in prezent, ei sunt cercetati de catre Serviciul Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
O parte din primarii PSD ai judetului Constanta se pregateste sa-si faca bagajele si sa se mute in barca aflata pe valul Puterii a Partidului Democrat.
Dupa ce democratii Laurentiu Mironescu si Mircea Banias au anuntat ca se arunca in cursa de potentiali contracandidati ai actualului primar Radu Mazare, lista de "posibili" ai PD-ului s-a inmultit cu inca un nume:
PSD Constanta are, in proportie de 90%, definitivata lista de propuneri pentru institutiile deconcentrate pe care le-a obtinut ca urmare a negocierilor si protocolului incheiat cu PD-L. Asa cum anunta presedintele PSD Constanta, primarul Radu Mazare (foto), exista cel putin 5 institutii care isi vor pastra sefii actuali.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
google-analytics.com