Cautare

1943 de rezultate pentru "liga a treia" (3.48 secunde)
Sambata, 16 Octombrie 2010, a avut loc, la Sala Palatului din Bucuresti, Congresul extraordinar al PSD, la care au participat peste 5000 de delegati. Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbatut vineri programul de guvernare al partidului si modificarile la statut.
Reprezentantii companiei Oil Terminal au depus, ieri, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) documentatia necesara pentru promovarea la prima categorie a bursei. Anuntul a fost facut printr-un comunicat, publicat la Bursa de Valori din Capitala.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Finante, aproape toate firmele detinute de Copos inregistreaza datorii uriase la bugetul de stat, iar anul 2008 le-a adus pierderi pe linie, de ordinul milioanelor de euro.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a hotarat, pe 5 mai, in unanimitate, retragerea licentelor audiovizuale pentru mai multe televiziuni, printre care si Telesport si Vox New.
Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Atacantul Ianis Zicu a fost prezentat oficial la noua sa echipa Pohang Steelers, ocupanta locului doi la finalul sezonului in K-League, prima liga din Coreea de Sud, informeaza Onlinesport. Internationalul roman a semnat cu "otelarii"
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" ... In 2011, bugetul acestei institutii a fost de 1,19 milioane de lei.
Handbalistele de la SCM Craiova intalnesc astazi, cu incepere de la ora 14.30, la Filiasi, formatia CSM Bacau, in cadrul etapei a zecea din Liga Nationala.
Liga Nationala de handbal masculin se reia astazi, de la ora 18.00, cu jocul din etapa a XII-a dintre Dinamo Municipal Calarasi (locul 5, 13 puncte) si Energia Pandurii Targu Jiu (locul 4, 13 puncte).
Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice. ... Vom incepe practic sa cream omogenitate la lot", a spus Bondrea, pentru GdS.
Divizionara secunda ALRO Slatina a inceput cu o victorie seria partidelor amicale, castigand sambata, scor 1-0, in fata valcenilor de la Damila Maciuca (locul sapte in Liga a III-a, seria 4).
Alexandre Cardoso va fi folosit aparator central in retur, chiar daca in prima parte a campionatului brazilianul a impresionat ca atacant, fiind si golgheterul la zi al pandurilor Omul ales sa suplineasca plecarea lui Vlad Chiriches este Alexandre Cardoso si nu Ionut Rada, cum s-ar fi asteptat seful pandurilor, Marin Condescu.
Asa cum anuntase imediat dupa ce a aflat ca va fi imprumutata de Oltchim Ramnicu Valcea, handbalista Melinda Geiger a ales sa joace pana in vara la o echipa din strainatate.
Atacantul Valentin Lemnaru continua pasa proasta de la finalul anului trecut, nereusind sa inscrie din septembrie 2011 Responsabil cu golul in atacul pandurilor, Valentin Lemnaru a uitat sa mai marcheze. Ultima reusita a sa dateaza din 27 septembrie 2011, cu Astra Ploiesti, la Targu Jiu, scor 1-2.
Gaz Metan Severin a reusit o victorie de moral ieri, in cel de-al doilea amical disputat in Antalya, elevii lui Marian Bondrea (foto) castigand cu 3-1 (2-1) intalnirea cu FC Aarau, ocupanta locului secund din liga a doua din Elvetia.
Jucatoarele de la Otchim Ramnicu Valcea au intrat in febra meciului de duminica, de pe teren propriu, cu echipa franceza Metz, din cadrul etapei a doua a grupelor principale din Liga Campionilor.
google-analytics.com