Cautare

4893 de rezultate pentru "liga 3 fotbal 2009" (4.09 secunde)
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13.
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. ... 3) Cel mai mult il deranjeaza pe Contra discutiile antrenorilor care-l critica in toate felurile.
Tricolorii au castigat ultimul meci din Liga Natiunilor si au incheiat grupa pe locul al doilea. ... Serbia a castigat grupa si a promovat in Liga B, dupa o victorie cu 4-1 contra Lituaniei. Lituania a retrogradat in Liga D.
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Doar ce deschise domn' Mitica de la Liga gura si se lauda in dreapta si-n stanga peste ce mare campionat domneste el si cum am bagat noi sperietii in perfida Europa dupa doua etape de Liga Campionilor, cum isi lua una dupa ceafa ca sa se trezeasca la realitate.
Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari. "Ce credeti ca in Liga 2 joc altfel sau cum? ... Nivelul este acelasi, slab, si in Liga 1 si in Liga 2, pe romaneste.
Olena Samburska, extrema blonda si sexy de la CSM Targoviste, se da in vant dupa mamaliguta cu branza si smantana Blonda ucraineana Olena Samburska (23 de ani), de la CSM Targoviste, e considerata cea mai frumoasa straniera din liga de baschet.
Intrebarile vizeaza strict cariera in fotbal a actualului tehnician de la Sahtior Donetk, nu si viata sa personala. ... 2009 c. ... intre 76 si 95 3. ... 3 d. ... 3-2 8. ... 2-3 c. ... 0-3 10. ... "Sunt un om norocos ca sunt coleg cu Lucescu in fotbal.
Federatia Romana de Fotbal prelungeste suspansul in privinta ocuparii locului din Liga I ramas "vacant"
Americanii au inventat liga feminina de baschet sexy O noua competitie sportiva sta sa inceapa in SUA. ... Dovada ca, dupa liga feminina de fotbal in lenjerie intima, au pus la punct si o competitie similara de baschet, care va debuta cat de curand.
Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor. Steaua isi angajeaza cel mai tare avocat din fotbal.
Si daca primeam din Liga 3 o oferta, tot as fi plecat. ... Jucatorilor cu care am promovat eu din Liga 3 in Liga 2 nu li s-a dat prima de obiectiv.
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. ... - Am facut doua meciuri foarte bune si cu siguranta suntem pregatiti de Liga Campionilor. ... Este ziua in care sarbatorim calificarea noastra in Liga Campionilor.
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1. ... Nou-promovata Dunarea Calarasi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CFR Cluj, campioana en-titre, intr-o partida din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputata sambata dupa-amiaza.
Ce este Liga Natiunilor, noua competitie in care nationala Romaniei va debuta in aceasta saptamana Competitia de fotbal Liga Natiunilor, un proiect al fostului presedinte UEFA Michel Platini, va debuta joi, cu 55 de echipe la start, impartite in patru esaloane valorice, care se vor bate si pentru calificarea la EURO 2020.
Nu mai putin de patru echipe din autoproclamat valoroasa Liga a lui Mitica au iesit pentru a se duela in Europa, iar macar doua dintre acestea, CFR Cluj si Steaua, era de asteptat sa faca instructie cu niste adversari modesti.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Mijlocasul Calin Cristea a inceput sezonul titular, insa pana la finalul anului 2011 a adunat abia 159 de minute in teren in Liga 1. ... La fotbal, e bine ca orice jucator sa poata sa joace pe mai multe posturi", a comentat Cristea noua postura.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a propus in cadrul sedintei de astazi a Adunarii Generale, sustinuta la Casa Fotbalului, excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc.
Anuntul a fost facut de Liga Profesionista de Fotbal, in sfarsit, dupa zeci de zile de discutii. ... Liga I este intrerupta de la 12 martie, cand FRF a decis suspendarea tuturor competitiilor fotbalistice, din cauza pandemiei de coronavirus.
google-analytics.com