Cautare

4893 de rezultate pentru "liga 3 fotbal 2009" (2.93 secunde)
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului. ... 2009, datoriile totale ale lui George Copos la bugetul de stat sunt de 24.
Presedintele Organizatiei Bucuresti a Partidului Conservator, Dan Liga, si-a anuntat ieri demisia din partid, acuzandu-si colegii ca au pregatit excluderea sa printr-un joc murdar. Dupa sedinta Biroului Permanent al PC, Dan Liga si-a anuntat intempestiv demisia.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. ... ceva legat de fotbal. ... Nici fotbal, nici carte. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga. ... ceva legat de fotbal.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Citeva fundatii si ONG-uri din orasul nostru au format Liga pentru Presedinte, care va avea rolul de a-l sprijini pe presedintele Traian Basescu.
Revelatia Roberto Dumitru Autor a trei goluri in cele doua stagii din Antalya ale pandurilor, juniorul Roberto Dumitru ar putea debuta in Liga 1 inca din acest sezon. Si Alexandru Neagu, venit de la Real Murcia, este gata pentru prima liga.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
In sezonul recent incheiat, Steaua nu a fost primita de FRF in barajul de promovare in Liga 1. ... El a primit unda verde pentru a intari lotul cu care sa atace prezenta in Liga 1.
Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu, informeaza mediafax.ro.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
"Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu. ... Banuiesc ca va avea o activitate la Liga cat am stat si eu.
A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei. ... Cariera de jucator Dan Alexa a inceput sa joace fotbal la varsta de 8 ani, la CSS Caransebes, consacrandu-se pe postul de mijlocas defensiv.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Cu totii ne dorim o schimbare in fotbal. ... In ultima perioada s-a distantat de fotbal. ... A dovedit ca poate fi un bun manager prin lansarea Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi". ... Unul dintre cei mai buni manageri din Liga 1.
Suma prevazuta pentru alimentarea FND se ridica la cel putin 11 miliarde lei 3. ... In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. Diferenta de peste zece miliarde de lei nu este asumata de nici un reprezentant al ultimelor 3 guverne 6.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Fanii olteni spun ca au adresat aceasta scrisoare premierului pentru ca nu le-au mai ramas multe sperante dupa ce Adunarea Generala a FRF a votat, luni, excluderea Universitatii Craiova, "poate cea mai iubita echipa de fotbal din Romania".
De altfel, Romania va pleca in Turcia impreuna cu trupa lui Grigoras si alte doua echipe din Liga 1.
Romania a debutat cu stangul in Liga Natiunilor, tricolorii remizand pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, intr-o partida disputata fara spectatori la Ploiesti. ... Romania continua aventura din Liga Natiunilor luni, la Belgrad, cand tricolorii vor avea o misiune si mai grea.
google-analytics.com