Cautare

91 de rezultate pentru "lengyel petrea a" (2.83 secunde)
Potrivit inspectorului sef al ITM Galati, juristul Ionel Petrea, valoarea sanctiunilor aplicate angajatorilor s-a ridicat la 430.500 de lei. Potrivit aceleiasi surse, in aceeasi perioada a anului trecut, inspectorii de munca au descoperit 418 persoane care munceau la negru, valoarea amenzilor ridicandu-se la 729.000 de lei.
Metoda a fost foarte simpla si este la indemina oricarei persoane care are un calculator conectat la Internet. ... Constantin Petrea In ceea ce-l priveste pe deputatul Constantin Petrea, date despre acesta intilnim doar pe citeva site-uri.
Deputatul PNL Emil Strunga si colegul sau democrat Constantin Petrea au vorbit vineri reprezentantilor presei, pentru prima data in aceasta sesiune parlamentara, despre prioritatile partidelor aflate la guvernare in a doua jumatate a anului 2006. Primul a vorbit parlamentarul penelist.
Daca la data de 31 decembrie 2004 la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati erau inregistrate 129.045 de contracte individuale de munca, la sfirstul lunii iulie numarul acestora a ajuns la 137.375.
Agentii economici care nu depun la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) declaratiile privind comisionul datorat pentru gestionarea cartilor de munca ale salariatilor vor fi sanctionati cu sume cuprinse intre 3.000 si 6.000 de lei, ne-a declarat inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea.
S-a intimplat in cazul a 783 de angajati carora li s-au desfacut contractele individuale de munca de catre angajatori in primele 6 luni ale anului.
Un numar de sapte societati care-si desfasoara activitatea in judetul Galati a primit interdictie din partea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) pentru a desfasura anumite activitati, ca urmare a neregulilor privind protectia muncii constatate in timpul controalelor.
Echipa a castigat doar un punct in ultimele 3 etape, iar Toni Petrea sustine ca inca mai crede in titlu, chiar daca sansele sunt tot mai mici. Antrenorul FCSB a incercat sa explice de echipa nu mai reuseste sa castige.
In oraselul Gyomaendr‘d, din estul Ungariei, intr-o noapte de mai 1989, un localnic a fost trezit de mormaituri si soapte stranii. Intorcandu-se, a vazut stand la piciorul patului sau o figura bizara, inalta de 130 centimetri, cu urechi mari, purtand o salopeta verde.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
Chiar si asa, exista unele "varfuri" care arata ca nu s-au dus degeaba sa ne reprezinte, dar si alesi care ar trebui sa munceasca mai mult in aceasta sesiune pentru a dovedi ca merita sa mai mearga la "Casa Poporului".
Din acest motiv cei care au buletine pe vechile adrese din Galati au fost nevoiti sa se duca pentru a vota la sectiile arondate domiciliului anterior.
403 din 2005, care a intrat in vigoare la inceputul acestui an.
O delegatie de inspectori de munca galateni, in frunte cu inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea, a participat in perioada 11- 14 octombrie, la Chisinau, la un schimb de experienta cu colegii lor de peste Prut. ... S-a constatat ca legislatiile celor doua tari sint asemanatoare, iar problemele la fel.
O delegatie de inspectori de munca galateni, in frunte cu inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea, a participat in perioada 11- 14 octombrie, la Chisinau, la un schimb de experienta cu colegii lor de peste Prut. ... S-a constatat ca legislatiile celor doua tari sint asemanatoare, iar problemele la fel.
Vom efectua verificari pentru a vedea daca agentii economici respecta legea", ne-a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Galati, Ionel Petrea (foto).
Acest lucru se urmareste prin aplicarea HG 161 din 2006, act normativ care instituie obligativitatea tuturor angajatorilor de a transmite in format electronic registrul de evidenta al salariatilor. "Termenul-limita de transmitere a registrului de evidenta a salariatilor in format electronic a fost data de 30 martie.
Potrivit inspectorului sef al ITM, Ionel Petrea, inspectorii de munca au efectuat un numar de 3.726 de controale dintre care 1.962 in domeniul relatiilor de munca si 1.764 in domeniul sanatatii si securitatii in munca.
Inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea, ne-a declarat ca inregistrarea a aproximativ 50.000 de contracte noi de munca nu presupune infiintarea aceluiasi numar de locuri de munca in sectorul privat.
google-analytics.com