Cautare

961 de rezultate pentru "lengyel petre" (3.14 secunde)
Razvan Teodorescu, unul dintre vechii lideri din PSD care a acceptat sa se implice in proiectul lui Ion Iliescu si Petre Roman, de creare a unui pol de stanga, a precizat ca social-democratii pot castiga singuri alegerile parlamentare abia in 2012.
Eroul Claudiu Petre este de negasit! ... Tanarul a disparut pur si simplu dupa ce si-a salvat prietenii Claudiu Petre se afla in clubul Colectiv, vineri seara, cand s-a produs tragedia in care 27 de tineri si-au pierdut viata.
Ramas la modul propriu fara voce din cauza unei raceli, consilierul liberal Victor Manea a fost cel care a dat glas deciziei Aliantei, dupa ce a asteptat sa auda din gura presedintelui de sedinta, Petre Stanca, ca este vorba despre o sedinta extraordinara.
Seara, in zona casei parohiale sosesc primarul Timisoarei, Petre Mot si secretarul cu probleme organizatorice al Comitetului Municipal de Partid, care dau asigurari lui Laszlo Tokes ca nu va fi evacuat. ... Se formeaza primul guvern provizoriu in cadrul caruia Petre Roman este numit in functia de prim-ministru.
Initiativa semnata de Anca Boagiu, Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Maria Petre, Radu ßarle si Marian-Jean Marinescu este, potrivit Mariei Petre, rezultatul "unei cercetari la Parlamentul European, pe modul in care sunt organizate alegerile in fiecare din statele membre".
Nemaifiind parlamentar si apropiindu-se de inteleapta varsta de 60 de ani, Petre Roman a declarat - intr-un interviu realizat de Mediafax - ca a inceput sa faca investitii in domeniul energiei si al constructiilor marilor complexe imobiliare si ca are mai mult timp pentru lecturi, cariera universitara si excursii in natura.
Presedintele Basescu se gandeste sa-i propuna pe Petre Roman, presedintele Fortei Democrate, sau pe Vasile Puscas, deputat PSD, pentru locul pe care Romania il va primi in Comisia Europeana. ... Pe langa Puscas, Basescu analizeaza si varianta Petre Roman, in urma impacarii dintre cei doi.
ni s-a parut normal ca Organizatia Judeteana din Constanta, judet care l-a dat presedinte pe Traian Basescu, sa lanseze un mesaj de solidaritate, iar in al doilea rand am dorit sa explicam ce se ascunde in spatele ultimelor atacuri si a procedurii de suspendare a presedintelui", a declarat Mihai Petre, secretar executiv PD Constanta.
Petre Gongu, transferat din PD in PRM, a spus ieri ca se gandeste sa paraseasca PRM si sa ramana independent.
Proiectul va fi depus saptamana viitoare de deputatii Petre Strachinaru (PD) si Mircea Dusa (PSD).
Inceputul de saptamana l-a prins pe social-democratul Petre Stanca exclus din partidul in care activeaza din 1995. Exclus nu practic, ci doar de gurile rele care au speculat, inca de vinerea trecuta, la maxim incordarea dintre Petre Stanca si seful sau de la Consiliul Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Potrivit secretarului general al PD-L, Mihai Petre, toti primarii actuali ai partidului isi vor reconfirma mandatele, existand in plus premizele obtinerii unor suprize si in alte localitati.
Excluderea lui Petre Stanca din PSD Constanta este o poveste departe de a se fi incheiat.
Dupa ce a afirmat, imediat dupa excluderea lui Petre Stanca din partid, ca nu a fost anuntat sau invitat la sedinta in care a fost luata o asemenea decizie, Gelu Dae "recidiveaza".
Potrivit purtatorului de cuvant al PDL Constanta, Mihai Petre, Guvernul a ramas in repetate randuri de neclintit la obiectiile formulate de catre reprezentantii Uniunii Europene, "dar mai ales cum a tratat cu insensibilitate maxima protestele vehemente ale oamenilor", spune democrat-liberalul.
A zis-o ieri avocatul Ion Popescu, vicepresedintele organizatiei judetene, dar si Mihai Petre, secretar executiv al formatiunii. ... Petre:
Proiectul de hotarare privind constatarea incetarii de drept a mandatului de consilier judetean al lui Petre Stanca a fost primul pe ordinea de zi la ultima sedinta a legislativului judetean.
Adrian Sirojea Mihei (PNL) - 98% prezenta, Iuliu Ioan Furo (PRM) - 98%, Corneliu Momanu (PDL) - 97%, Gheorghe Gabor (PNL) - 97%, Claudius Mihail Zaharia (PDL) - 96%, Emilian Francu (PNL) - 96%, Petre Dumitriu (PC) - 96%, Liviu Alin Rusu (PSD) - 95%, Mate Andras-Levente (UDMR) - 95%.
"Noi nu prea aveam nevoie acum de scandal" Nici consilierul local Petre Alexe nu stie ce va face pe viitor. ... Intrebat daca i se pare corecta mutarea de la varful Municipalei, Petre Alexe s-a multumit doar sa spuna ca nu intelege deocamdata acesta mutare.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, condus interimar de Ion Popescu a decis excluderea din partid a inca 13 membri, dintre care un consilier local municipal, Florin Gheorghe, si consilierul judetean Mihai Petre.
google-analytics.com