Cautare

735 de rezultate pentru "juniori c suceava" (2.88 secunde)
Atletii juniori II de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova au obtinut patru medalii la Campionatul National in sala, desfasurat in weekendul trecut la Bucuresti.
Consilierii juniori s-au aflat la primul exercitiu al votului.
Circa 200 de copii si juniori deprind aici tainele fotbalului, indrumati de opt profesori, printre care se gasesc si fosti fotbalisti ai "U" ... Finantarea grupelor de copii si juniori ale "U"
Din 2001, de cand ma ocup de cei care vor sa faca performanta, am avut anual doi-trei campioni nationali la nivel de juniori, chiar si la seniori, pana anul trecut, inclusiv, dar se pare ca lucrurile merg din ce in ce mai rau", a punctat multiplul campion national.
A contat mult ca voi lucra cu nea Marian Bondrea si cu Costica Valcea (Gheorghe Constantin, presedintele clubului - n.r.), care m-a ajutat foarte mult in perioada 1998-1999 si nu puteam sa-l refuz", a spus, pentru GdS, Valentin David, care i-a luat locul lui Marian Vulpe, trimis la centrul de copii si juniori din Craiova.
la atletism (seniori, tineret, juniori 1, 2, 3) in memoria fostului antrenor de la CSM Craiova. ... La juniori, atletii care castiga proba vor primi 150 de lei, iar cei de pe locul doi, cate o pereche de adidasi.
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Abia din 1994 a intrat in competitiile de senioare, dupa remarcabilele rezultate la juniori. ... A fost de asemenea de patru ori campioana mondiala la seniori si o data la juniori.
Parchetul Suceava a finalizat ancheta si a dispus trimiterea in judecata a lui Brandusel Nichitean pentru frauda electorala.
O, la Suceava. Contrar pregatirii sale de economist, Danut Culetu se va ocupa, din pozitia de inspector guvernamental "de Suceava" de agricultura. ... C.
In timp ce Iliescu lansa in Prahova ideea ca membrii de partid sa adopte modelul “sarac si cinstit“, Nastase dezvaluia, la Suceava, “bombita“ pe care o pregateste pentru Congres:
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte, iar in functia de secretar executiv al filialei a fost numit Iulian Bancescu.
In Suceava, judetul lui Gheorghe Flutur, USL are o cota de 64%. ... amandoua sondajele au aratat ca Uniunea Social Liberala este optiunea politica a 64% dintre suceveni", se arata intr-un comunicat semnat de liderii USL Suceava.
Subprefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat ieri ca pe frontiera de stat cu Ucraina sunt mai multe portiuni unde nu se distinge granita si ca este necesar ca limita intre cele doua state sa fie bine demarcat.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD Suceava a luat decizia propunerii ridicarii sprijinului politic pentru Aurel Olarean, sugestie care va fi inaintata catre forurile superioare de conducere a partidului.
Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava. ... Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava. ... Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava.
Veronica Hojbota din Suceava participa la targul de Sanmedru din curtea MTR.
Mesterul popular Veronica Hojbota din Suceava a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bundite de lana - la 250 RON si 300 RON, ii vechi - la 200 RON si 300 RON, o palarie neagra din fetru - la 50 RON, o palarie de angora - la 50 RON, ciorapi din lana, traistute traditionale diverse modele - la 50 RON si 80 RON, caciuli crosetate din lana, braie traditionale cu margele - la 20 RON, fete de perna lucrate manual - la 50 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca "are o jena" sa convoace Consiliul Judetean de Coordonare (CJC) al Aliantei D.A., deoarece la mai multe astfel de intalniri presedintele judetean al PD, Eugen Constantin Uricec, nu a participat.
google-analytics.com