Cautare

577 de rezultate pentru "jucatori" (3.55 secunde)
Simona Halep, campioana castigurilor Cei mai buni jucatori romani de tenis, clasati in Top 200 ATP si WTA, la simplu si la dublu, au castigat in 2013 premii totale in valoare de 4,34 de milioane de dolari, suma ce reprezinta un record pentru Romania in ultimii 15 ani.
Olanda si-a luat revansa, cu varf si indesat, in fata unor jucatori spanioli, care s-au intrecut in greseli de tot felul. ... Metamorfozati in cele 15 minute de pauza, olandezii au parut alti jucatori in mitanul secund.
fotbalul de azi nu mai are jucatori-spectacol, e lipsit de vedetele acelea autentice, nascute din dribling, nu scremute de marketing.
Inca de la semifinala - care va ramane in analele fotbalului ca cea mai categorica infrangere a unei "mari puteri" fotbalistice - spectatorii au avut taria sa infrunte o mare dezamagire, sa-i inteleaga pe jucatori si propria lor drama si sa-i aplaude pe adversari.
Oaspetii au multi jucatori indisponibili, cel mai important fiind Marica. ... Vom intalni o echipa puternica, periculoasa pe contraatac, cu jucatori tehnici si rapizi.
- Cred ca avem o echipa mare cu jucatori care, la moment, evolueaza pentru cele mai tari cluburi europene, dar Romania are si ea multe atuuri. Stiu multi jucatori de la ei si stiu ca ei vor dori, in primul rand, sa se apere, si apoi sa joace pe contraatac.
O purta colectia de jucatori de exceptie raspanditi pe la cele mai mari (si mai bogate ) cluburi europene si plasarea sa de catre FIFA in fruntea clasamentului global al performantelor.
Pentru mine cel putin, cele mai tari intalniri, care ar fi meritat sa fie niste finale virtuale, au fost cele dintre Islanda si Anglia si Irlanda de Nord si Belgia, in care am vazut ce poate face spiritul de echipa si abnegatia unor jucatori nerasfatati de public si de bani, ignorati de marile echipe profesioniste.Tot pentru mine, adevarata campioana este, totusi, Germania, care a facut din fotbal nu doar o afacere de succes, dar chiar o stiinta.
Astra, campioana de anul trecut, va incepe sezonul fara Marius Sumudica pe banca, suspendat timp de doua luni, in timp ce Steaua s-a despartit de jucatori de baza, Chipciu si Varela, si nu a facut transferuri spectaculoase. ... Echipa a pierdut jucatori de baza, iar clubul are probleme financiare.
Cabine jucatori, gazde-oaspeti cu suprafata 50 m.p. ... Hotel pt jucatori si echipa, cantina 8. Sistem de supraveghere video stadion si cai acces stadion 9.
Mi se pare ca daca investesc si aduc cei mai buni jucatori trebuie sa iau titlul la 10 puncte diferenta.
Site-ul permite totodata crearea de turnee intre jucatori, discutii pe marginea partidelor disputate in sectiunea forum si alte mecanisme interactive care "tin" jucatorii pe site.
„Suntem foarte încântati de rezultatele acestui test si vom continua sa dezvoltam tehnologii inovatoare, pentru a ne mentine în fruntea topurilor mondiale ale producatorilor de solutii de securitate“, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer BitDefender.Procesul de consolidare a industriei computerelor personale se va accelera în perioada urmatoare, iar pe piata vor ramâne câtiva jucatori majori, a declarat vineri presedintele companiei taiwaneze Acer, Gianfranco Lanci, citat de Reuters.
Acestea se comporta precum un personaj dintr-un joc RPG (role playing game), capata experienta pe masura ce lupta, devenind astfel mai puternice si dobândind abilitati unice.Jocurile bune de strategie te obliga constant sa iei decizii privind modul în care aloci resursele, iar Sins este excelent la acest capitol.Privind relatiile diplomatice între jucatori, Sins se diferentiaza de celelalte jocuri prin faptul ca, pe lânga manevrele standard (pact de neagresiune sau de alianta cu unul dintre jucatori), poti sa îti dovedesti valoarea prin îndeplinirea unor misiuni specifice.Mai exista si sistemul piratilor, care ofera o optiune minunata de a purta razboiul.
Miscarea nu a surprins prea multi jucatori de pe Wall Street, care au asistat pana acum la critici tot mai vehemente la adresa lui Bartz si la scaderea constanta a veniturilor.
Paris Saint-Germain a anuntat ca patru jucatori au fost depistati pozitiv cu COVID-19. Printre jucatorii PSG se afla si Leo Messi.
Steaua s-a reunit. Oprita a renuntat la sase jucatori
Gigi Becali a anuntat ca trei jucatori din nationala Ucrainei, inclusiv capitanul reprezentativei si, totodata, jucatorul lui Dinamo Kiev, Serhiy Sydorchuk, Sergiy Kryvtsov si mijlocasul defensiv al echipei Sahtior Donetk, Taras Stepanenko, se vor antrena si, posibil, vor juca la FCSB.
Desi Suedia are jucatori valorosi, nationala scandinava a parasit Germania. ... Cum spuneam mai sus, englezii au castigat, dar n-au stralucit, desi in lotul lui Eriksson sunt multi jucatori valorosi.
Tin sa precizez ca nu vreau sa jignesc cumva pe jucatori sau pe angajatii lui Mititelu, dar cam asa se vede din afara activitatea pe care o dirijeaza el.
google-analytics.com