Cautare

577 de rezultate pentru "jucatori" (3.15 secunde)
Potrivit unor date, aproximativ 3% dintre jucatori risipesc peste 1.500 de euro pe an. ... 10% prezinta un risc scazut, 23%, un risc moderat si 49% sunt jucatori obsedati.
subiectii erau pusi sa se uite la un video in care doua echipe, trei jucatori imbracati in alb si trei imbracati in negru, pasau o minge de baschet. Subiectilor li se cerea sa numere cate pase dadeau cei trei jucatori echipati in alb.
Cel mai simplu, prin vinzare de jucatori. ... E mai simplu sa cauti pe internet jucatori, care, daca ar fi valori autentice, n-ar avea ce cauta acolo. ... Sarabanda de angajari si demiteri de antrenori, schimbari ale patronilor, jucatori submediocri procurati pe cai obscure si repede indepartati.
Cel mai simplu, prin vinzare de jucatori. ... E mai simplu sa cauti pe internet jucatori, care, daca ar fi valori autentice, n-ar avea ce cauta acolo. ... Sarabanda de angajari si demiteri de antrenori, schimbari ale patronilor, jucatori submediocri procurati pe cai obscure si repede indepartati.
Toti erau conectati la marele meci, antrenori, jucatori, oficiali, presedinti de tara...
Astfel, dintr-o tactica mediatica de a lua presiunea de pe jucatori, scuzind o eventuala infringere in fata campioanei Frantei, diversiunea s-a transformat intr-o vestire a Apocalipsei, Steaua urmind sa fie tocata de "o masina de fotbal" sau invinsa de "o echipa aproape perfecta".
Daca ei sunt maestrii jucatori, se poate zice, asadar, ca noi suntem spectatorii, care ne implicam doar o data la patru ani, cand "cumparam" biletele de vot.
Totusi, echipa din Ghencea are avantajul ca si-a scos din cheltuieli din Liga, dar si din vanzarea de jucatori, nume pentru Ogararu scotand trei milioane de euro, in timp ce petrodolarii Timisoarei se tot duc pe apa sambetei.
Per ansamblu, cred ca astazi am jucat mai bine decat in ultimele doua meciuri. Am anuntat trei jucatori ca nu intra in planurile mele pentru anul viitor.
Nu poti sa aduci 100 de jucatori! ... Poate unii sunt fosti jucatori. Ne lipseste dorinta de a castiga. Echipa e fara vlaga!
Cu Mihai Balasa, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman lasati in afara lotului, Laurentiu Reghecampf se va baza in Antalya pe serviciile a 29 de jucatori. ... Nu puteam sa plecam cu 40 de jucatori in cantonament. ... Maxim 2-3 jucatori.
Campionatul si cresterea de jucatori. Gigi Becali mi-s spus ca a adus jucatori pe bani si trebuie sa ii fac sa joace bine la FCSB.
Sau poate însemna o victorie. Bursa de Valori Bucuresti - o piata de milioane de euro si cu multi jucatori - este un sistem complex, cu zile "rosii" din cauza scaderilor dramatice din ultima perioada, sau "verzi", atunci când piata creste.
Mai multe companii romanesti vor incerca sa aiba fluxul integrat pentru a nu lasa pe drum bani catre alti jucatori.
Stim, dumnealui si de altfel intreg PDL-ul sunt jucatori adevarati! ... Dar sunt jucatori la cacialma iar scorul nu a fost niciodata zero la zero, asa cum lasa Udrea sa se inteleaga.
Cinci jucatori detin 85% din piata Primii cinci jucatori de pe piata romaneasca a cafelei sunt Elite, Kraft Foods Romania, Maspex si Tchibo/Eduscho, cu o cota de piata de 85%.
Ministrii, pasionati de bursa Dupa cum se stie, in actualul Cabinet avem cel putin 4 membri jucatori pe bursa. ... Alti ministri-jucatori sunt Vasile Blaga, de la Administratie si Interne, si Gheorghe Dobre, de la Transporturi.
Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cei mai impatimiti jucatori s-au dovedit a fi tinerii. ... Astfel, noul studiu a indicat ca unul din sase jucatori on line petrece mai mult de zece ore pe saptamana in fata calculatorului.
In 2007, nu se asteapta jucatori importanti la Bursa Piata romaneasca de capital are fundamente bune de crestere, dar lichiditatea redusa a Bursei nu va atrage noi jucatori importanti in acest an, chiar daca randamentele vor fi similare celor din 2006, potrivit lui Henning Esskuchen, seful Departamentului de cercetare piete de capital al Erste Bank, citat de Mediafax.
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
google-analytics.com