Cautare

577 de rezultate pentru "jucatori" (3.08 secunde)
La nivelul mijlocasilor centrali nu prea aveam jucatori de valoare. ... Pot fi jucatori care sa nu evolueze in mod constant la club, dar pot ajuta la nationala. ... Tot raul este spre bine, deoarece am posibilitatea sa vad si alti jucatori, chiar cu riscul de a pierde meciul".
"La ora amicalului cu Bistrita nu am putut alinia cea mai buna echipa, nu am putut conta pe cativa jucatori importanti: ... Si, de fapt, in acest prim test am vrut sa-i vad pe ceilalti jucatori, chiar mi-am facut o parere despre potentialul unora.
Cantarind mai atent evolutiile, putem spune ca Spania a fost mai sigura pe ea, motiv pentru care pare usor favorita, insa si Portugalia este capabila de multe, avand jucatori de clasa, cum ar fi Cristiano Ronaldo sau Nani.
Ungur nu avea unlocin ierarhia ATP - baza selectiei pentru JO - care sa-i asigure prezenta la Londra.Insa federatia internationala poate acorda unor jucatori dreptul de a evolua la JO.
Insa, federatia internationala poate acorda unor jucatori dreptul de a evolua la JO. ... Este foarte probabil ca Horia Tecau sa faca pereche cu una dintre cele patru romance la dublu mixt, dar tabloul va fi stabilit ulterior, cuplurile urmand sa fie formate din jucatori prezenti deja pe celelalte tablouri.
Noua din cei 14 jucatori care au evoluat in finala EURO 2008 se afla in lotul actual al ibericilor, Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Xavi, Andres Iniesta, David Silva, Cesc Fabregas, Santi Cazorla si Fernando Torres (autorul golului de la Viena).
Oficialul oltean le-a explicat ca ALRO nu mai exista de la 1 iulie si ca unii jucatori sunt doriti de Dan Oprescu la noua echipa a Slatinei, FC Olt, iar ceilalti sunt liberi sa-si gaseasca alte angajamente.
Cei 14 jucatori sunt urmatorii: ... In 5 octombrie, in jurul orei 13.00, va fi anuntata lista definitiva a "stranierilor", lotul de 23 de jucatori care vor aborda cele doua intalniri urmand sa fie comunicat in cursul serii zilei de 7 octombrie.
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
Adrian Mutu este unul dintre putinii jucatori romani care atunci cand sunt intrebati spun lucrurilor pe nume. ... Pe mine ma distreaza ca unii jucatori care au cate o selectie in Generatia de Aur, zic ca fac si ei parte din acea generatie.
Egervari a deplasat la Bucuresti un lot de 24 de jucatori, fiind nevoit sa renunte la fundasul Norbert Meszaros (Debrecen VSC-Teva), titular in meciul tur, in locul caruia l-a convocat pe debutantul Szilard Devecseri (Haladas). ... Zece jucatori sunt din campionatul intern, iar restul sunt stranieri.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
In plus, la Steaua se va incheia un ciclu la vara, o perioada de trei ani in care cei mai multi jucatori care sunt acum la ros-albastri au jucat impreuna si au reusit sa castige un campionat, o Cupa a Romaniei si o Supercupa, dar care isi pot trece in palmares si eventul in 2014!
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Va trebui sa abordam jocul cu multa concentrare, Feroe are 11 jucatori care evolueaza in strainatate. ... Acum avem un adversar ce reuneste 9 jucatori care sunt la cluburi din Danemarca, unul din Scotia si unul din Norvegia. ... Multi jucatori din echipa nationala se afla la apogeul carierei lor.
Dupa 3 ani de glorie, exista oricum riscul unui recul, in plus au plecat foarte multi jucatori decisivi, majoritatea componenti ai echipei nationale (aici nu-i inteleg cum emit pretentii sa aibe 6-7 jucatori la nationala cand ei au avut meciuri cu 6 straini in primul 11, au pierdut 3-4 jucatori de echipa nationala in vara, iar rezultatele oricum nu reclama foarte multi convocati) , se antreneaza unde apuca, joaca unde apuca, au pierdut sprijinul suporterilor.
Din cei 23 de jucatori din lotul Elvetiei, 18 joaca in campionate puternice, in Germania, Anglia, Franta, Italia. ... Iordanescu a dezmintit ca ar exista neintelegeri intre staff si jucatori sau intre el si alti membri ai staff-ului tehnic:
Voiam sa vad cat mai multi jucatori si sa-mi fac o parere .
5 jucatori au dezamagit. ... Nicolae Stanciu si George Tucudean, marcatorii golurilor Romaniei, au fost cei mai buni jucatori de pe teren. ... Cei mai slabi jucatori au fost Romario Benzar, Dragos Grigore, Ciprian Deac, Gicu Grozav si Claudiu Keseru.
- Multi m-au etichetat atunci cand am vorbit despre cei doi mai jucatori europeni care sunt in afara Uniunii Europene si de care nu poti sa nu tii seama - cei doi jucatori de traditii imperiale, de traditii absolutiste, cei doi jucatori care se numesc pe de o parte Rusia lui Putin si Turcia lui Erdogan, a adaugat academicianul.
google-analytics.com