Cautare

135 de rezultate pentru "grupele" (3.37 secunde)
169, emisa de Guvernul Boc si pusa in aplicare incepand cu data de 01.01.2011, a provocat o mare discriminare (nedreptate) unei categorii sociale, si asa defavorizate, si anume unor persoane cu dizabilitati, care si-au efectuat vechimea in campul muncii, si in grupele I si II de munca.
Steaua are de parcurs cel mai lung drum posibil pentru a ajunge in grupele Champions League, nu mai putin de 3 tururi preliminare, adica 6 meciuri, dar palmaresul european al clubului ros-albastru ofera garantii solide.
Romania a surclasat Israelul, in preliminariile CE 2018 la handbal, si s-a calificat in grupele preliminare Meciul de handball Romania - Israel a suscitat un interes major in randul calarasenilor, fiind jucat cu casa inchisa.
In cazul in care vor fi eliminate, ambele vor pastra sansa de a juca in grupele Europa League. ... Daca trec de turul 3 si intra in barajul pentru grupele Champions League, atunci cele doua au garantata calificarea cel putin in grupele Europa League.
Compatibil cu toate grupele sanguine, folosit la interventiile chirurgicale cu pierderi mari de sange (Autoare: Magda Marincovici) Anul trecut, cercetatorii de la Cluj au anuntat descoperirea sangelui compatabil cu toate grupele sanguine.
Grupele de sange sunt transmise genetic, fiecare individ mostenind cate o gena de la fiecare parinte.
Steaua are calificarea asigurata in grupele Europa League Calificareeeeee! ... In acest moment, Steaua si-a asigurat 10 mil euro si prezenta in grupele Europa League.
Desi este constient de faptul ca Guvernul a facut manevra de a mari pensiile incepand cu 1 octombrie, fiind fortat de repetatele motiuni pe aceasta tema, dar si de apropierea alegerilor, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, spune ca masurile luate de Guvern pentru cresterea punctului de pensie pentru grupele intai si a doua de munca nu sunt multumitoare.
Potrivit Structurii Clasificarii Ocupatiilor, postata pe site-ul Ministerului Muncii, meseriile de jurist sau consilier juridic nu mai sunt necesare, fiind numiti, la capitolul 261 - "Specialisti in domeniul juridic", numai avocatii si magistratii (judecatori, procurori) si "specialisti in domeniul juridic neclasificati in grupele de baza anterioare".
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. ... in grupele UEFA Champions League.
Steaua a trimis, marti, la UEFA, lista cu jucatorii pe care ii va folosi in grupele Champions League. ... Lotul Stelei pentru grupele Champions League Portari:
Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
FCSB s-a impus in al doilea meci din grupele Europa League, 2-1 pe terenul elvetienilor de la Lugano, iar pentru prima data de cand UEFA a introdus grupele in cupele europene, ros-albastrii au debutat cu doua victorii.
Google il onoreaza marti pe cel care a descoperit grupele de sange Google il onoreaza astazi, 14 Iunie 2016, cu un doodle pe Karl Landsteiner, cel care a descoperit grupele de sange in 1901.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
Turneul final al CE din 2012 se va desfasura in Serbia, intre 4-16 decembrie, cu grupele preliminare la Belgrad (grupa A), Nis (B), Novi Sad (C) si Vrset (D). Grupele principale se vor derula la Belgrad si Novi Sad, iar meciurile de clasament final, la Belgrad.
Printre posibilii adversari s-ar regasi Atromitos (Grecia), Midtjylland (Danemarca) sau Lokeren (Belgia) # In cazul in care trece de Fener, Vasluiul va mai juca un tur pentru a ajunge in grupele Ligii Campionilor.
' Stelistii nu vor lua nici un ban daca trec de Dinamo Tbilisi Jucatorii nu vor incasa nici un ban daca o vor elimina pe Dinamo Tbilisi si au promise recompense doar daca ajung in grupele Champions League Bourceanu, Tanase si toti ceilalti elevi ai lui Reghecampf n-au primit nici un ban pentru castigarea titlului si nici nu vor lua vreo prima speciala daca vor trece si de Dinamo Tbilisi.
Totusi, Tatu i-a salvat pe ros-albastri marcand primul gol al Stelei in grupele Ligii si a adus primul punct. ... Prin golul lui, Steaua a evitat o rusine istorica, anume ca ar fi fost cea mai slaba echipa romaneasca din grupele Ligii dupa primele 3 etape.
Vezi toate grupele - GRUPA A: Brazilia, Croatia, Mexic, Camerun - GRUPA B: Spania, Olanda, Chile, Australia - GRUPA C:
google-analytics.com