Cautare

4219 de rezultate pentru "grupele europa league" (3.62 secunde)
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
Ea detine cea mai mare orga din Europa, cu 4.000 de tuburi, precum si cel mai mare clopot din Romania (6,3 tone).
Devine tot mai clar ca in Europa insasi comunitatea islamica devine o problema.
Restul, asa-zisii imigranti care au venit in Europa, sunt din patura de mijloc: ... - Vin in Europa si nu merg in tarile arabe bogate? ... In plus, e mai usor sa ajungi in Europa decat in tarile din Golf. ... Iar Turcia e deja in Europa.
"O, Europa/ Te simt in mine/ Te simt adanc in mine". ... Numai ca nu mai dorim o inseminare uterina a Romaniei in Europa, ci dorim ca Europa s-o ia la sanul ei pe Romania; ... Dar oare dorim cu adevarat si aproape unanim sa intram in Europa?
Explozia de pe piata media post-decembrista din Romania (motiv invocat chiar de presedintele Europa Libera) a dus la restrangerea si, intr-un final, la sistarea functionarii serviciului in limba romana al Radio Europa Libera.
In toata Europa s-au prabusit. ... Presedintele va vedea la TV finala Europa League, de pe Arena Nationala - Nu merg la finala la Bucuresti.
Vinde ca marile echipe din Europa! ... O demonstreaza din nou inaintea meciului cu Twente din Europa League. Aproape 50% din biletele puse in vanzare pentru meciul cu Twente de pe 16 februarie au fost vandute inca din prima zi!
Asa cum cotidianul nostru v-a informat, saptamana trecuta la Presov, in Slovacia, a avut loc "Cupa Fragaria 2008", cel mai puternic turneu de minifotbal din Europa de Est.
Biroul European al OMS cu sediul la Copenhaga face un apel la decidentii politici, personalul medical si parinti de a accelera imediat vaccinarea contra rujeolei a persoanelor din grupele de varsta cu risc, astfel incat sa se reuseasca stoparea epidemiilor in tarile europene.
Europa va fi distrusa Elpidie are o previziune sumbra si pentru Europa. Acesta spune ca Europa va fi distrusa, iar statele membre vor intra in conflict din cauza unei crize masive in zona euro. ... Europa va fi distrusa.
Europarlamentarul Adrian Severin a pledat saptamana trecuta - in cadrul seminarului politic "Ce fel de stanga pentru Europa Centrala?", la Universitatea Libera din Bruxelles - pentru o modernizare a partidelor de stanga din Europa Centrala si de Est, plecand de la constatarea ca a ponderii stangii in Europa in general este in scadere.
Cele mai vizate institutii sau sectoare, din punctul de vedere al coruptiei, au fost, in Europa, sectorul de afaceri (indicat de opt tari - Olanda, Danemarca, Norvegia, Luxemburg, Islanda, Portugalia, Spania si Elvetia) si partidele politice (sapte tari - Austria, Finlanda, Grecia, Ungaria, Israel, Italia si Marea Britanie).
De cand Europa "civilizata" a decis sa se spele pe maini de ei, de cand Europa "civilizata" a inceput sa-i persecute si de cand Romania "necivilizata" i-a primit omeneste. ... Ma intreb de ce domnul Sarkozy nu propune, pur si simplu, expulzarea lor din Europa.
3) Europa il sustine pe Basescu Asta e o chestie pe care am constatat-o de nenumarate ori: Europa il sustine pe Basescu. ... Altfel am retinut si de la Sarkozy, si de la olandezi, si in dosarul Schengen ca omul are mare trecere la (pe langa) Europa.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata " Romanii au ales pentru Romania puternica in Europa!", pe care o puteti citi in continuare. Pe 25 mai romanii au ales pentru Romania puternica in Europa!
Mai multe tari din Europa care importa gaz rusesc prin gazoductele ucrainene resimt deja efectele acestei decizii. Europa a intrat in noul an cu un razboi al gazelor naturale in plina desfasurare. ... Intr-un fel sau altul, intreaga Europa este zdruncinata de disputa ruso-ucraineana.
Mai mult de o treime (40%) dintre primele 25 de centre comerciale mondiale se afla in orase din Europa, iar Londra se mentine pe primul loc in topul celor mai influente metropole, arata studiul MasterCard Worldwide, care a evaluat modul in care orasele leaga pietele si comertul in lume.
Proiectul energetic ce va fi dezvoltat de CEZ, de 600 MW, in Romania va fi cel mai mare parc eolian compact din Europa, potrivit reprezentantilor CEZ Romania.
Bursele din Europa si Asia au avut scaderi considerabile.Panica generala la Bursa de Valori Bucuresti (BVB): cotatiile actiunilor s-au prabusit, pe fondul crizei financiare pornite din SUA si al scaderilor altor burse din Europa si Asia.
google-analytics.com