Cautare

178 de rezultate pentru "gazeta" (2.79 secunde)
Ziarele romanesti Libertatea, Jurnalul National, Adevarul, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor si Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, in Republica Moldova, urmand sa apara in fiecare miercuri, in chioscurile Moldpresa, informeaza timpul.md.
A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
De exemplu, Gazeta opozitiei zice: ... Gazeta guvernului zice: '... la aceasta intrunire a lor, d-abia se putusera aduna in sila vreo 300 de destrabalati, derbedei, haimanale...' Atunci, zic eu, au fost la acea intrunire 3.000 si ceva de oameni, fel de fel, si mai asa, si mai asa".
Potrivit Gazeta Sporturilor, George Popescu a fost unul dintre cei buni si talentati fotoreporteri romani. ... Poqe a colaborat si cu alte publicatii, precum Frankfurter Allgemeine Zeitung, Spiegel, LExpress, Vice UK, Das Erste, dar si cu Vice, Documentaria, Esquire, DoR, Casa Jurnalistului, Men's Health, Scena9 si Gazeta Sporturilor.
Pe 23 octombrie 2013, Gazeta Sporturilor publica articolul "Aici, Radio Romania a fost suma exacta" (episodul 1 si episodul 2) in care arata ca radioul public a platit 60.000 de euro firmei unui paparazzo pentru transmiterea meciului de box dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy.
Filele coruptiei de la cel mai inalt nivel al sportului romanesc, dezvaluite in iunie 2009 de catre Gazeta Sporturilor, s-au bazat pe informatii, pe idei și pe explicatii public impartașite.
A pastrat insa in meseria grea a scrisului la gazeta candoarea copilului care se plimba in Roata natala cu picioarele goale prin roua diminetilor, dar si fermitatea morala a muncitorului calit in trei schimburi.
Noul album Taxi a fost lansat vineri, 14 martie, in exclusivitate cu Gazeta Sporturilor. Albumul este distribuit la chioscurile de ziare din intreaga tara.
Filele coruptiei de la cel mai inalt nivel al sportului romanesc, dezvaluite in iunie 2009 de catre Gazeta Sporturilor, s-au bazat pe informatii, pe idei si pe explicatii public impartasite.
Acum vreo 40 de ani, Veronica Porumbacu, "matusa" celor doi poeti cu aceeasi orientare limbistica (astazi onorabili senatori), cu o premonitie geniala, intuind recenta vizita a lui Basescu la Paris, scria in "Gazeta Literara" o poezie care incepea astfel:
Interesant este ca in toamna anului 2002, dupa inceperea dezvaluirilor din ziarul Gazeta de Nord-Vest, din Satu Mare, care l-au surprins intr-o vizita in Canada, ex-primarul Anderco a ramas la intoarcere, fata de restul delegatiei, in Ungaria, unde a stat vreo trei zile pina ce a reusit sa sune la Oradea si sa primeasca unda verde pentru intrarea in tara.
A venit vremea dreptatii, a justitiei, motiv pentru care oferim, pentru ca tot suntem in perioada Sarbatorilor de iarna, un cadou simbolic celor care au avut in mana destinele judetului si in special prefectului Marin Diaconescu“, au declarat pentru “Gazeta de Sud“ reprezentantii Opozitiei.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Cazul asasinarii ziaristei care lucra pentru Novaia Gazeta nu a fost rezolvat nici chiar dupa un proces care a durat trei luni.
Recent, respectiv in data de 18 februarie a.c., in cursul unui proces de calomnie prin presa cu Gazeta de Nord - Vest aflat pe rolul Judecatoriei Sfintu Gheorghe, Anderco a recunoscut ca dupa privatizarea Florisal in 1999 a cumparat un pachet de 10% din actiunile firmei.
Comisarul Parasca a comis un act grav si evident de politie politica prin amenintarea si santajarea fostului ziarist Dorin Prunila, in perioada cand acesta s-a aflat in Arestul IPJ Satu Mare, cand i-a solicitat informatii despre senatorul Valer Marian si despre ziarul Gazeta de Nord -Vest, fapt descris de acesta intr-o scrisoare transmisa subsemnatului din arest (pe care o atasez in copie la interpelare).
Pentru ca in aceasta situatie se gasesc milioane de romani si zeci de mii de persoane din Oltenia, Gazeta de Sud a incercat sa afle ce sume poate imprumuta de la principalele banci un salariat cu venituri lunare de 500 de lei.
Gazeta de Sud a incercat sa afle ce venituri trebuie sa ai si in ce conditii, cu ce dobanzi poti sa imprumuti bani de la banci ca sa iti cumperi un apartament de doua miliarde de lei vechi, spre exemplu, echivalentul cu aproximatie a 59.000 de euro.
Gazeta Sporturilor este cel mai vechi si longeviv ziar de sport din Romania. Cotidianul a fost infiintat in 1924, dar a fost desfiintat dupa instaurarea comunismului si inlocuit cu Sportul, ziar sub egida Partidului Comunist.
"Suntem in discutii cu reprezentantii ANRE privind evolutia pretului final la gazele naturale, tinand cont de respectarea metodologiei tarifare", au declarat oficialii GDF SUEZ Energy Romania, pentru Gazeta de Sud.
google-analytics.com