Cautare

4835 de rezultate pentru "gazeta de sud 02 03 2010" (7.84 secunde)
Tot mai multi craioveni devin tinte ale furnizorului de gaz metan din Banie, care-si terorizeaza clientul, sistandu-i nejustificat alimentarea.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Incepind din data de 20 ianuarie a.c.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Arhiepiscopul Desmond Tutu, laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 1984 Fervent aparator al drepturilor omului, arhiepiscopul Desmond Tutu s-a nascut la 7 octombrie 1931, in orasul Klerksdorp, provincia Transvaal, Africa de Sud, potrivit www.nobelprize.org.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Relatia contractuala dintre Eco Sud si Primaria Craiova pute mai ceva ca gunoiul de la groapa de la Mofleni.
Relatia contractuala dintre Eco Sud si Primaria Craiova pute mai ceva ca gunoiul de la groapa de la Mofleni.
La 27 aprilie 1994 majoritatea sud-africanilor au votat pentru prima data in viata lor. In contextul alegerilor democratice non-rasiale din 1994, 27 aprilie a fost declarata Ziua Libertatii, prilej de a sarbatori eliberarea poporului sud-african de colonialism si de dominatia minoritatii albe din perioada de apartheid.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Liderul democratilor este acuzat de Funar ca sfideaza Constitutia si incalca principiul separatiei puterilor in stat.
Atmosfera incarcata, de Ion Luca Caragiale E o zi posomorata de primavara; dar e zi de sarbatoare, mare repaus duminical. Ai observat si dumneata, cititorule, cate progrese o facut opinia noastra publica de cand avem legea repausului duminical? E zi de sarbatoare. ... toata lumea e cuprinsa de nervozitate.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
"Modelul Tirolului de Sud nu poate fi aplicat Tinutului Secuiesc ", pe care o puteti citi in continuare : Pentru dl Laszlo Tokes, europarlamentar, cetatean roman de etnie maghiara si constiinta incerta, autonomia Tinutului Secuiesc ar trebui sa urmeze modelul Tirolului de Sud.
Peste 250 de dosare pentru racordarea la reteaua de gaze din Craiova zac de aproape sapte luni prin mapele unor firme din Bucuresti, care au castigat licitatia organizata de Distrigaz Sud SA pentru dreptul de a realiza bransamente in Dolj si Olt.
Ambasada Africii de Sud la Bucuresti isi intampina vizitatorii la stand in cadrul Targului de Turism editia de primavara, intre 21 - 24 februarie 2019, Pavilionul B2, sectorul C, standul 374A,ROMEXPO.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
google-analytics.com