Cautare

4837 de rezultate pentru "gazeta de sud 11 01 2010" (3.79 secunde)
Tariful pe gunoiul depozitat la rampa ecologica nu bate cu calculul stabilit in caietul de sarcini, parte integranta a contractului de asociere dintre primarie si Eco Sud.
Unii dintre acestia sunt PFA-uri si AF-uri, adica buticuri de la coltul strazii. Distrigaz Sud anunta ca, de la 1 august 2008, facturile în numerar nu vor mai fi platite la oficiile postale, asa cum se proceda pâna luna aceasta, deoarece furnizorul de gaze naturale din regiunea de sud a tarii a reziliat contractul cu Posta Româna, din cauza "strategiei noastre de business", anunta compania.
Sambata temperaturile maxime vor atinge 31 de grade in sud-vestul Olteniei. In Bucuresti se vor inregistra maxime de 28 de grade. ... Cerul va fi mai mult senin, exceptand sud-estul, unde vor fi innorari trecatoare si posibil ploi de scurta durata si desc electrice in zona litoralului.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
De curand, ARBOmedia si-a imbogatit portofoliul de site-uri cu 15 site-uri ale ziarelor locale. Aceste site-uri, desi au trafice modeste in comparatie cu suratele lor centrale, reprezinta totusi o forta pentru campanii online tactice pentru advertiseri interesati de alti consumatori decat cei din Bucuresti.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Coreea de Sud isi va consolida fortele armate in cinci insule din Marea Galbena, situate in apropiere de Coreea de Nord, dupa ce aceasta regiune a fost bombardata marti de regimul de la Phenian, care s-a declarat pregatit sa loveasca din nou, relateaza AFP.
Depozitarul gunoiului din Craiova, firma Eco Sud, a demonstrat ca a jucat la cacealma în disputa cu primaria pentru marirea pretului tonei de gunoi depozitat la Mofleni.
Distribuitorul de gaze naturale Distrigaz Sud a cerut Autoritatii de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 12%, începând cu 1 octombrie 2008, a anuntat ieri directorul general al companiei, Bernard Arnaud, în cadrul audierilor Comisiei de Industrii.
Compania canadiana a concesionat in Dolj 7.200 de kilometri patrati. Explorarile au costat pana acum 12 milioane de dolari, iar rezultatele obtinute la Cetatuia si Piscu Sadovei sunt dezamagitoare.
Sampanie, tort, prieteni si urari furtunoase de "La multi ani!". Aceasta a fost ieri atmosfera in studiourile Radio Sud, care a implinit frumoasa varsta de 12 ani, in slujba ascultatorului.
Cei de la INM anunta ca valorile termice vor continua sa scada usor in majoritatea regiunilor. ... Noaptea, vor fi innorari in jumatatea de vest a teritoriului si va ploua local in Banat si izolat in Crisana si Oltenia, iar in zonele montane aferente acestor regiuni vor predomina ninsorile.
Sunt asteptate ninsori slabe, iar in Bucuresti temperatura maxima va fi de 0 grade. ... Doar pe arii restranse vor fi precipitatii slabe in a doua parte a intervalului, iar in zonele joase de relief, local va mai fi ceata.
Ger naprasnic in toata Romania de 1 Decembrie! Meteorologii ANM au emis avertizare cod galben de ninsori si viscol pentru Bucuresti si alte 16 judete din sudul si sud-estul tarii, incepand din noaptea de marti spre miercuri.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Cine sunt sud-africanii care au cumparat eMag, cel mai mare retailer on-line din Romania Grupul Naspers a cumparat la finalul lunii iulie 70% din actiunile eMag, cel mai mare retailer online din Romania, cu afaceri de aproape 150 mil.
De zece ani, sute de romani din judetul Mehedinti se bucura de o viata mai frumoasa, datorita unei fundatii umanitare daneze.
google-analytics.com