Cautare

530 de rezultate pentru "gaz" (3.50 secunde)
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Proiectul Nabucco se va confrunta luna viitoare cu unul dintre cele mai grele teste, cele 6 companii energetice care il sprijina urmand sa incerce sa scoata la licitatie jumatate din capacitatea viitoarei conducte, pe o piata globala ce inregistreaza un exces de gaz.
Turcia si Iranul au semnat miercuri un memorandum, care permite Turciei sa comercializeze gaz iranian, care ar fi suficient pentru umplerea gazoductului Nabucco intr-o prima etapa.
În iulie a intrat în vigoare noua facturare a furnizorului de gaze din sudul tarii, Distrigaz Sud, care presupune exprimarea consumului în kWh si plata în unitati de energie, nu în metri cubi de gaz consumat, cum era pâna acum.
Grupul francez Gaz de France (GDF) poate vinde in Romania si Italia gaze naturale extrase din campul Shah Deniz, din Azerbaidjan, intrucat detine infrastructura potentiala, potrivit agentiei de presa azere APA Economics, citata de "Budapest Business Journal".
Persoanele care isi monteaza in locuinte aparate de utilizare a gazelor naturale, precum aragaze, centrale termice sau arzatoare, sunt obligate, de la 1 ianuarie, sa instaleze detectoare de gaz. ... Detectoarele de gaz sunt comercializate si montate de firme autorizate de ANRE.
Presedintele monopolului rus Gazprom, Aleksei Miller, a anuntat vineri ca Ucraina si-a redus de la mijlocul lunii decembrie volumele de gaz achizitionate din Rusia, din cauza dificultatilor foarte serioase pe care Kievul le are in a-si plati importurile.
Senatorul Nicolae Moga impreuna cu alti parlamentari constanteni, primarii din 23 August si Costinesti si constructorul au participat la inaugurarea lucrarilor de extindere a retelei de gaz catre comunele amintite.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), infiintata pentru a veghea asupra corectitudinii preturilor si pentru a preveni din vreme neregulile, santajele si devierile producatorilor si distribuitorilor de gaz, anuntase (ultima data acum doua saptamani) ca anul acesta nu vor exista nici un fel de scumpiri.
Shell ocupa unul dintre primele locuri din Romania in topul vanzarilor de gaz petrolier lichefiat pentru aragaz. ... Directorul executiv al Petrom, Gheorghe Constantinescu, ne-a spus ca Petrom produce acest gaz pentru butelii care este apoi imbuteliat partial de producator.
Mai multe tari din Europa care importa gaz rusesc prin gazoductele ucrainene resimt deja efectele acestei decizii. ... In Slovacia, compania importatoare de gaz rusesc a anuntat ca, pentru moment, consumatorii casnici si industriali nu sunt afectati.
Cel mai important loc in economia Azerbaidjanului il ocupa industriile extractiei de petrol si gaz, prelucrarii petrolului, chimice, constructiei de masini, industria extractiei miniere si metalurgia metalelor colorate, urmat de diferite ramuri ale industriei alimentare si a industriei usoare.
Gaz de France, actionarul majoritar al distribuitorului de gaze Distrigaz Sud, negociaza incheierea unui parteneriat cu producatorul de energie electrica si termica Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), ca parte a strategiei companiei de a deveni operator integrat de electricitate si gaze in Romania.
Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina.
Cu regulamentul de partea sa, Gaz Metan Severin asteapta "binecuvantarea"
Practic, Australia a pierdut cursa cu Qatar, pe care spera sa il depaseasca in 2018, pentru a deveni principalul exportator de gaz natural lichefiat la nivel mondial.
Craiovenii nu stiu sau afla prea tarziu ca montarea unui termopan in bucatarie dubleaza riscul acumularii toxice de gaz metan in incapere si, implicit, contribuie la disparitia oxigenului.
Conducta va transporta gaz din regiunea caspica prin Turcia, Bulgaria, Romania si Ungaria, pana la hub-ul de distributie din Austria. Proiectul a suferit insa mai multe amanari, din lipsa de finantari si de resurse de gaz suficiente pentru a-i garanta rentabilitatea.
De asemenea, considera ca acordurile sunt asimetrice si dezavantajoase pentru Ucraina deoarece fixeaza o cantitate minima de gaz pentru Kiev, dar nu se specifica un volum minim de gaz pentru care Rusia sa il tranziteze prin Ucraina spre Europa.
google-analytics.com