Cautare

577 de rezultate pentru "gaz meyan podari" (2.80 secunde)
Deputatul peledist Horatiu Buzatu a anuntat ieri ca va cere explicatii premierului Tariceanu in legatura cu semnarea unui act normativ prin care 24 de hectare de teren al armatei au fost transferate Primariei Podari.
Dupa ce FRIGORIFER Craiova si abatoarele de la Mofleni si Podari - evaluate la 113 miliarde de lei vechi - au fost scoase fara succes la licitatie de catre finantele doljene, activele sunt revendicate si de lichidatorii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
DGFP Dolj a pus sechestru pe Abatoarele Mofleni si Podari si pe FRIGORIFER Craiova in contul datoriei de 125,6 miliarde catre stat imputate FPP Oltenia. ... Aceleasi active au fost sechestrate anul trecut pentru datoriile de 100 de miliarde ale CARNEXPOD SA Podari.
Primarul comunei doljene Podari, Constantin Gheorghita, este acuzat de angajatii Statiunii de Cercetare Pomicola Dolj ca, miercuri, a patruns impreuna cu mai multe persoane pe terenul Fermei 5 Podari, le-a adus injurii muncitorilor si i-a amenintat, pentru a-i intimida.
Creditele au fost garantate cu mai multe imobile, printre care abatorul Podari, abatorul Mofleni, cladirea Frigorifer si un imobil situat in Craiova, str. ... Societatile debitoare bancii s-au contopit in 2005 intr-una singura, sub denumirea de Reconversia Podari, controlata de Dinel Staicu.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu. Totul a început la Podari în anul 1999.
Activele Frigorifer Craiova, precum si abatoarele de la Mofleni si Podari sunt din nou scoase la vanzare de Fisc, la preturi de chilipir. ... Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj scoate la licitatie pe 6 decembrie cele mai interesante active detinute de Carnexpod SA Podari:
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Proiectul Nabucco se va confrunta luna viitoare cu unul dintre cele mai grele teste, cele 6 companii energetice care il sprijina urmand sa incerce sa scoata la licitatie jumatate din capacitatea viitoarei conducte, pe o piata globala ce inregistreaza un exces de gaz.
Bulevardul Raului este pe o portiune de circa un kilometru in raza administrativ-teritoriala a comunei Podari.
Turcia si Iranul au semnat miercuri un memorandum, care permite Turciei sa comercializeze gaz iranian, care ar fi suficient pentru umplerea gazoductului Nabucco intr-o prima etapa.
În iulie a intrat în vigoare noua facturare a furnizorului de gaze din sudul tarii, Distrigaz Sud, care presupune exprimarea consumului în kWh si plata în unitati de energie, nu în metri cubi de gaz consumat, cum era pâna acum.
Astfel cum rezulta din rechizitoriul procurorilor doljeni, membrii familiei Munteanu si administratorii firmelor acestora, vazind ca le-a iesit figura cu restituirea ilegala de TVA obtinuta de pe urma unui amarit de teren arabil de la Podari, au pus la cale o noua afacere cu profit pentru ei, in defavoarea bugetului de stat.
Gheorghita junior, patron in transporturi Gheorghita Aurel, fiul primarului din Podari, pare de departe cel mai bogat dintre consilierii judeteni.
comuna Podari, str. ... In ceea ce priveste metodele de reconstructie ecologica aplicate le nivelul judetului, potrivit informatiilor primite de la ARPM Dolj, asupra perimetrului din comuna Podari, str. ... 1 - industrie energetica Comuna Podari, str.
O familie din comuna Podari se plange de serviciile de proasta calitate oferite de furnizorul local de energie electrica. ... Valentina Bizu locuieste in satul Braniste, comuna Podari.
Grupul francez Gaz de France (GDF) poate vinde in Romania si Italia gaze naturale extrase din campul Shah Deniz, din Azerbaidjan, intrucat detine infrastructura potentiala, potrivit agentiei de presa azere APA Economics, citata de "Budapest Business Journal".
Persoanele care isi monteaza in locuinte aparate de utilizare a gazelor naturale, precum aragaze, centrale termice sau arzatoare, sunt obligate, de la 1 ianuarie, sa instaleze detectoare de gaz. ... Detectoarele de gaz sunt comercializate si montate de firme autorizate de ANRE.
Presedintele monopolului rus Gazprom, Aleksei Miller, a anuntat vineri ca Ucraina si-a redus de la mijlocul lunii decembrie volumele de gaz achizitionate din Rusia, din cauza dificultatilor foarte serioase pe care Kievul le are in a-si plati importurile.
Senatorul Nicolae Moga impreuna cu alti parlamentari constanteni, primarii din 23 August si Costinesti si constructorul au participat la inaugurarea lucrarilor de extindere a retelei de gaz catre comunele amintite.
google-analytics.com