Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (2.55 secunde)
Emotii mari pentru Gaz Metan Severin (viitoare CS Turnu Severin) si Pandurii Targu Jiu, intrucat in aceasta dimineata, la ora 11.00, la sediul LPF, urmeaza sa se traga la sorti programul competitional al Ligii I, editia 2012-2013.
Tot mai multi craioveni devin tinte ale furnizorului de gaz metan din Banie, care-si terorizeaza clientul, sistandu-i nejustificat alimentarea.
Ca sa nu o prinda iarna fara foc la centralele termice, unde furnizorul a sistat alimentarea cu gaz metan din cauza restantelor, Regia Autonoma de Termoficare Craiova a platit 115 miliarde din bani proprii catre Distrigaz Sud SA, in contul datoriilor pe care craiovenii deserviti de aceste centrale le au la caldura si apa calda.
Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice.
Atacantul formatiei Gaz Metan Severin, Patrian Trifu, nu se plange de programul riguros implementat de antrenorul Marian Bondrea in stagiul de pregatire de la Baile Herculane, desi recunoaste ca nu este deloc usor.
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. ... Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Maine, amical cu Mediasul Pandurii a perfectat un ultim amical, programat vineri in Antalya, in compania echipei de Liga 1, Gaz Metan Medias. ... Avem cate doua antrenamente pe zi, iar vineri jucam cu Gaz Metan Medias.
Gaz Metan Severin continua seria partidelor amicale din perioada precompetitionala. ... se regasesc mai multi jucatori aflati sub contract cu Gaz Metan Severin, fiind vorba despre Bogdan Chirea, Mihnea Firoiu si Madalin Poenaru, toti fiind imprumutati pana la vara.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
Nasu’ contra finu’ Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, ii va da replica luni nasului sau, Ciprian Petre, mijlocasul echipei Gaz Metan Medias. ... Voiculet, fara mila La un punct de retrogradare, Gaz Metan Medias este intr-o situatie dificila.
din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita. Misiunea oltenilor se anunta foarte grea, tinand cont de faptul ca ardelenii nu au cunoscut decat o singura infrangere, avand un parcurs de invidiat.
In intervalul 5-9 mai s-au desfasurat turneele zonale la juniori republicani A, Oltenia fiind reprezentata de Pandurii Targu Jiu si Gaz Metan Severin.
In ultima runda a sezonului regulat, Dunarea va juca la Medias cu Gaz Metan, o alta echipa ce se va alinia si ea la startul play-out-ului.
Iacob, Cosereanu, Serbanica, Massaro Gaz Metan: Valceanu - Dobrescu, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Filip - Lixandru, Deaconu, Chamed - Morar Rezerve:
Gaz Metan: Valceanu - De Moura, Matricardi, Matias, Dobrescu - Alceus, Lixandru - Chamed, Deaconu, Trif - Morar Rezerve: Buzbuchi, Filip, Velisar, Romeo, Horj, Izata, Steau, Gaspar, Irobiso Antrenor:
Croitoru, Moisie, Boldor, Viana, Ruan, Honciu, Palic, Said, Arias Gaz Metan: Valceanu - Moura, Matricardi, Filip, Dobrescu - Lixandru, Alceus, Deaconu, Trif - Irobiso, Morar Rezerve:
CFR Cluj a castigat greu cu Gaz Metan Medias, 2-1, datorita unui gol marcat de Cristi Negut in minutul 90+4.
Situatia de la Gaz Metan Medias este critica din cauza situatiei financiare a clubului, iar jucatorii au cerut rezilierea contractelor, cerinta acceptata in cele din urma de conducerea clubului, insa numai in anumite conditii.
Gaz Metan Medias, ocupanta locului 14 in Liga 1, este in pragul dezintegrarii, inaintea meciului de la Bucuresti cu Dinamo, din etapa cu numarul 27.
google-analytics.com