Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (5.55 secunde)
REZUMAT | Sepsi - Gaz Metan 2-0. ... Cristiano Bergodi Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco - Gradinaru, Morar, Trif - Irobiso.
REZUMAT | Clinceni - Gaz Metan 2-0. ... Constantin Giurescu Gaz Metan: Grosz - Kanda, Mathaus, Avram, Tala - D. Iancu, Harfas - P.
REZUMAT | Gaz Metan - Chindia 0-4. ... GAZ METAN: 99. Grosz - 27. Kanda, 14. Avram, 13. Mathaus, 98. C. Maxim - 34.
UTA - Gaz Metan Medias 4-0 Liga 1 - Sezon 2021/2022 Etapa 3 / Play-out Marcatori: ... Ionut Badea Gaz Metan Medias:
În iulie a intrat în vigoare noua facturare a furnizorului de gaze din sudul tarii, Distrigaz Sud, care presupune exprimarea consumului în kWh si plata în unitati de energie, nu în metri cubi de gaz consumat, cum era pâna acum.
Astfel cum rezulta din rechizitoriul procurorilor doljeni, membrii familiei Munteanu si administratorii firmelor acestora, vazind ca le-a iesit figura cu restituirea ilegala de TVA obtinuta de pe urma unui amarit de teren arabil de la Podari, au pus la cale o noua afacere cu profit pentru ei, in defavoarea bugetului de stat.
Gheorghita junior, patron in transporturi Gheorghita Aurel, fiul primarului din Podari, pare de departe cel mai bogat dintre consilierii judeteni.
comuna Podari, str. ... In ceea ce priveste metodele de reconstructie ecologica aplicate le nivelul judetului, potrivit informatiilor primite de la ARPM Dolj, asupra perimetrului din comuna Podari, str. ... 1 - industrie energetica Comuna Podari, str.
O familie din comuna Podari se plange de serviciile de proasta calitate oferite de furnizorul local de energie electrica. ... Valentina Bizu locuieste in satul Braniste, comuna Podari.
Neobservat inca, a venit si abonamentul la gaz metan.
Grupul francez Gaz de France (GDF) poate vinde in Romania si Italia gaze naturale extrase din campul Shah Deniz, din Azerbaidjan, intrucat detine infrastructura potentiala, potrivit agentiei de presa azere APA Economics, citata de "Budapest Business Journal".
Presedintele monopolului rus Gazprom, Aleksei Miller, a anuntat vineri ca Ucraina si-a redus de la mijlocul lunii decembrie volumele de gaz achizitionate din Rusia, din cauza dificultatilor foarte serioase pe care Kievul le are in a-si plati importurile.
Senatorul Nicolae Moga impreuna cu alti parlamentari constanteni, primarii din 23 August si Costinesti si constructorul au participat la inaugurarea lucrarilor de extindere a retelei de gaz catre comunele amintite.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), infiintata pentru a veghea asupra corectitudinii preturilor si pentru a preveni din vreme neregulile, santajele si devierile producatorilor si distribuitorilor de gaz, anuntase (ultima data acum doua saptamani) ca anul acesta nu vor exista nici un fel de scumpiri.
Racordarea orasului Huedin la conducta de gaz metan”. Puteti citi in continuare textul integral al intrebarii Lucrarile necesare introducerii gazului metan in orasul Huedin, judetul Cluj au demarat inca din anul 2009.
Romania nu are nici un fel de probleme in alimentarea cu gaze din Rusia, asigura la unison premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Economiei, Codrut seres, dupa reuniunea convocata de seful Guvernului cu autoritatile din domeniul energetic, ca urmare a crizei provocate de decizia Rusiei de a sista furnizarea de gaz metan catre Ucraina.
Angajatii biroului urmeaza sa ofere cetatenilor Mangaliei detalii referitoare la distributia de gaze, vor primi cereri de la cei interesati privind bransarea la reteaua de alimentare cu gaz a orasului si vor asigura consultanta pentru solutii de incalzire individuala a locuintelor pe baza de gaz metan.
Consilierul judetean Daniel Paloiu l-a luat la tinta ieri, in timpul sedintei de consiliu, pe Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, cu privire la declaratiile facute de acesta despre conducta de gaz Craiova - Calafat.
Presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, Frank Hajdinjak, a declarat, miercuri, la Targu Mures, ca daca populatia ar folosi aragazuri noi, consumul de gaz metan s-ar diminua."Pretul gazului metan a crescut in toata lumea si, desigur, pentru a dimina aceasta crestere, folosirea aragazelor noi ar fi o solutie", a declarat oficialul companiei.
In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews.
google-analytics.com