Cautare

614 de rezultate pentru "f c" (2.26 secunde)
Traducerea Tratatului de aderare va fi finalizata luna viitoare, dupa care textul acestuia va fi inaintat statelor membre, Parlamentului European, Comisiei Europene si Bulgariei, a informat ieri Ministerul Integrarii Europene (MIE) printr-un comunicat de presa.
La numai o zi dupa ce s-a inscris in Partidul Blocului National Democrat (PBND), Cristian Popescu, zis Piedone, a fost ales sef al organizatiei Bucuresti a partidului.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
30 iar forma articolului 26 punctul "c” a fost schimbata. ... Punctul c din art. 26, in forma initiala, arata ca membrii Consiliului Local nu pot fi directorii la unitatile Consiliului Judetului Galati.
Partidul Conservator are drept sigla o balanta aflata in interiorul literei “C“, pe fond albastru cu alb, iar sloganul este “Afirma-te, romane!“.
Comisiile juridice reunite si Comisia pentru integrare europeana ale Parlamentului Romaniei au dezbatut ieri proiectul de lege prin care se ratifica Tratatul de aderare a Romaniei la UE, semnat la 25 aprilie la Luxemburg.
Reuniunea Biroului grupului PPE si al Democratilor Europeni din Parlamentul European, care a inceput ieri la Bucuresti, a crescut apetitul intregii clase politice romanesti de a iesi in fata.
Consiliul National Secuiesc (CNS) nu renunta la obtinerea autonomiei pentru ¥inutul Secuiesc si nici la organizarea referendumului cu privire la aceasta chestiune.
Consiliul National Secuiesc (CNS) nu renunta la obtinerea autonomiei pentru ¥inutul Secuiesc si nici la organizarea referendumului cu privire la aceasta chestiune.
Principalul partid de opozitie din Romania, PSD, cere in mod public demisia ministrului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Biroul Permanent al Camerei a stabilit sa dezbata saptamana viitoare proiectul de hotarare pentru modificarea Regulamentului, cu privire la schimbarea presedintelui, dupa ce Comisia pentru Regulament va analiza trei zile amendamentele deputatilor PSD si UDMR.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca isi va vinde colectia de autografe celebre, manuscrise si documente istorice, colectia numismatica si biblioteca de peste 10.000 de volume, dintre care unele sunt carti rare, pentru a face rost de banii necesari infiintarii unui post de televiziune.
Solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de a limita bugetul alocat Camerei Deputatilor si Senatului la acelasi nivel inregistrat in acest an i-a infuriat pe parlamentari.
Mai multe societati comerciale din Zalau au cerut Consiliului Local concesionarea unor terenuri fara licitatie publica pentru extinderea constructiilor existente.
Circul perchezitiilor din blocul de pe Zambaccian s-a transformat intr-o adevarata telenovela, in care fostul premier, Adrian Nastase, joaca rolul victimei perfide.
Ce nu e bun pentru liberali, e mana cereasca pentru taranisti. Refuzul Partidului National Liberal de a fuziona cu Partidul Democrat a insemnat pentru partidul lui Gheorghe Ciuhandu nesperata sansa de a reintra ca actor principal pe prima scena a politicii romanesti.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
Comitetul Executiv al PNL l-a nominalizat ieri pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul pe Paul Victor Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
Primarul Antonie Solomon atenteaza la faima culturala a Craiovei.
google-analytics.com