Cautare

215 de rezultate pentru "examenul" (2.84 secunde)
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Vasilescu a precizat ca nu este de acord cu proiectul de lege promovat de colega sa de partid Ecaterina Andronescu, prin care elevii care nu au luat examenul de bacalaureat au posibilitatea de a fi admisi la unele facultati.
Primarul comunei gorjene Turburea, Ion Barca, a castigat un nou mandat, dar a ratat examenul de bacalaureat. ... Desi nu a intrat in examenul de bacalaureat, acest lucru pare sa nu-i fi interesat prea mult pe cei care l-au reconfirmat la conducerea primariei.
Majoritatea prefectilor raman in functii dupa ce au sustinut examenul de atestare pe post. ... Examenul are loc pe parcursul a doua zile, la sediul Institutului National de Administratie (INA), prima runda avand loc marti.
Uneori examenul fizic poate fi normal cum spasmele musculare nu apar la consultatie. Totusi examenul medical poate fi util in detectarea problemelor medicale de fond care ajuta la punerea diagnosticului. De exemplu, daca pacientul acuza spasme musculare ale picioarelor, examenul poate cuprinde palparea sau luarea pulsului la arterele piciorului.
La examenul otoscopic si otomicroscopic se observa la nivelul conductului auditiv extern depozite alb-gri sau negre, uneori cu aspect de sugativa. ... La examenul local medicul specialist ORL observa:
Pentru stabilirea diagnosticului colicii renale se pot utiliza examenul ecografic, examenul radiografic sau urografia. ... Examenul ecografic permite depistarea obstacolelor, a sediului lor si a naturii obstacolului, permite identificarea dilatatiilor renale sau ureterale. Examenul radiografic permite identificarea prezentei si a topografiei exacte a calculilor renali formati.
Specialistii sustin ca cifra nu ar arata neaparat acelasi nivel de crestere a performantei scolare la finalul liceului, si o explica mai degraba prin numarul mai mic de candidati din 2013, multi dintre elevi nefiind lasati sa dea examenul sau nefiind suficient de pregatiti, cat si subiectele usoare si diferentiate la probele de profil.
scoala primara ciclul I clasele 1-4, ciclul 2 - clasele 5-7, examen de capacitate, apoi examenul Concurs de admitere la SCOALA MEDIE, clasele 8-11, urmand examenul de MATURITATE.
In urma unei declaratii, potrivit careia examenul era de fapt o reprogramare din 26 mai, am cerut si marturia afisarii si decizia pentru aceasta data.
Ministrul Educatiei cere ca din mai multe judete sa fie aduse lucrari de la examenul de bacalaureat pentru reverificarea notelor acordate de comisiile de evaluare.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se organizeaza de Camera Consultantilor Fiscali, in baza unui regulament aprobat de Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, stabileste o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern.
Procedura de asomare va fi pusa in aplicare de crescatorii de porci de pe raza judetului in preajma Craciunului, dar este destul de putin probabil ca proprietarii de porci sa apeleze la medicii veterinari pentru anestezierea animalelor, atata timp cat nu-i preocupa sa realizeze nici macar examenul de trichineloza.
Dupa examenul de acces nu mai este obligatorie decat perioada de stagiu de trei ani.
- examenul histopatologic al piesei operatorii (sau al biopsiei din T, N sau M); ... Terapia chirurgicala este urmata de radioterapie si de examenul imunohistochimic: ... Receptorii hormonali sunt detectati prin examenul imunohistochimic si sunt prezenti in peste 80% din cazuri.
starea pre sau postmenopauzala parametrii hematologici, examenul histopatologic al piesei operatorii (sau al biopsiei din T, N sau M) afectiunile asociate, renale sau hepatice. ... Terapia chirurgicala este urmata de radioterapie si de examenul imunohistochimic: ... Receptorii hormonali sunt detectati prin examenul imunohistochimic si sunt prezenti in peste 80% din cazuri.
1.900 de centre sunt organizate pentru ca examenul national de bacalaureat sa fie desfasurat in conditii de liniste si siguranta. ... Astfel, datele arata ca, in anul scolar 2013-2014, 100.000 de elevi fie nu au promovat examenul de bacalaureat, fie nu au participat la acest examen.
Fiind o metoda neiradianta, se poate efectua de catre femeile gravide in ultimele doua trimestre de sarcina, in special pentru eventuale malformatii ale fatului evidentiate la examenul ecografic. Examenul RM este contraindicat pentru:
Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei, anul trecut doar 66% dintre absolventii de clasa a XII-a au promovat examenul de bacalaureat, dintre care 73% din promotia 2014-2015, iar 27% din promotiile anterioare.
google-analytics.com