Cautare

5864 de rezultate pentru "examenul de titularizare 2009 sibiu rezultatul" (3.33 secunde)
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Boagiu zice ca a tras 4% fonduri UE, cifrele Finantelor vorbesc de 2,6%. Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
Pandurii Targu Jiu vrea sa puna capat seriei de nereusite din retur, in ciuda evolutiilor foarte bune, in meciul cu o echipa ce incearca sa supravietuiasca in Liga 1 Gata cu lamentarile la Pandurii! Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
Desi pare de domeniul absurdului, faptul ca un nume urias, de origine romana, al teatrului mondial, studiat inca din timpul vietii in toate facultatile din lume, este exilat sa monteze in provincie, nici macar nu mai poate sa te mire, atata timp cat, in buna traditie a romanului, stim sa ne ignoram valorile cu o perseverenta si opacitate demne de o cauza mai buna, daca nu ar fi atat de autodistructive pentru esenta noastra spirituala.
'Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil nu mai pridideste cu dezmintirile ca nu are de gand sa plece din PSD, dar o va face aproape sigur cel tarziu in iunie a.c., dintr-un motiv foarte simplu:
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se organizeaza de Camera Consultantilor Fiscali, in baza unui regulament aprobat de Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, stabileste o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. Actul normativ modifica si completeaza Ordonanta 71/2001 privind organizarea si exercitarea activitatii de consultanta fiscala.
Procedura de asomare va fi pusa in aplicare de crescatorii de porci de pe raza judetului in preajma Craciunului, dar este destul de putin probabil ca proprietarii de porci sa apeleze la medicii veterinari pentru anestezierea animalelor, atata timp cat nu-i preocupa sa realizeze nici macar examenul de trichineloza.
Scriam zilele trecute un material in care prezentam faptul ca expertii contabili si contabilii autorizati primeau prin posta indicatii de la Fisc potrivit carora trebuie sa se inscrie in Camera Consultantilor Fiscali, organism aflat in administrarea ANA.
Stadiile cancerului de san si tratamentele corespunzatoare (Autor: Cristina Mazilu) Prin stadiile cancerului I-IV se intelege ce dimensiuni are tumora (de la T1 la T4) si daca exista sau nu ganglioni axilari, mobili sau fixati. Astfel, potrivit Clasificarii Internationala a tumorilor UICC, in cancerul de san se disting:
Stadiile cancerului de san si tratamentele corespunzatoare Prin stadiile cancerului I-IV se intelege ce dimensiuni are tumora (de la T1 la T4) si daca exista sau nu ganglioni axilari, mobili sau fixati. Astfel, potrivit Clasificarii Internationala a tumorilor UICC, in cancerul de san se disting:
Diagnosticarea sau confirmarea unor afectiuni presupune in anumite situatii realizarea unor investigatii suplimentare analizelor de sange, ecografiilor sau radiografiilor, precum Tomografia Computerizata (CT) sau Rezonanta Magnetica (RM). ... Fiecare are avantaje si dezavantaje, tinand cont de informatiile necesare diagnosticului, costul investigatiei si confortul pacientului.
Medicii scoliti la Universitatea de Medicina din Targu Mures sunt printre cei mai buni din tara, pentru ca institutia in cauza are un prestigiu bazat pe merite greu de egalat in Romania.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
google-analytics.com